BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Samsung’dan dev adım Galaxy Mega 2 geliyor

Samsung’un 6 inç ekrana sahip akıllı telefonu Galaxy Mega 2 duyuruldu, işte detaylar…

Abone ol

Gün geçmiyor ki Samsung ‘dan yeni bir akıllı telefon modeli duyurusu gelmesin. Bu ayın başında Galaxy Note 4 veGalaxy Note Edge ‘nin duyurusunu yapan Samsung’un duyurduğu son modeli Galaxy Mega 2 oldu.

Büyük ekranlı akıllı telefon standartına göre daha büyük ekranlı akıllı telefon arayan insanlar için üretildiği düşünülen Galaxy Mega 2, 6 inçlik bir ekrana sahip olacak. Aslında Galaxy Mega 2’ye akıllı telefon yerine phablet demek çok doğru olur.  Samsung’un Galaxy Note 4 ‘de kullandığı yüksek grafik donanımına sahip ekran teknolojisini Galaxy Mega 2 ‘de kullanmadığını söyleyelim. 720p çözünürlüğe sahip bir ekrana sahip olacak olan Galaxy Mega 2,1.5ghz hıza sahip işlemciye ve 1.5gb ‘lık RAM kapasitesine sahip olacak.

samsung’dan-dev-adim!-galaxy-mega-2-geliyor….jpg
Harici depolama alanı için microSD girişine sahip olacak olan Galaxy Mega 2’nin kendi hafızasının 16 gb olması bekleniyor. 8 megapiksellik arka kameraya da sahip olacak Galaxy Mega 2 ‘nin performanstan çok, kullanıcıların özel isteklerine cevap sunabilmesi için üretildiğini unutmamak gerek.

Samsung’un son duyurduğu akıllı telefon modeli Galaxy Mega 2 ‘ye ait görselleri görmek için tıklayın.