BIST 9.138
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,89
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy Note 4 Türkiye’de satışa çıktı!

Dev teknoloji firması Samsung’un son phablet modeli Galaxy Note 4, bu hafta itibarıyla Türkiye’nin her yerinde satışa çıktı.

Abone ol

Şimdiye kadar 1 milyon adeti bulan satışları ile Samsung Galaxy Note 4, bu hafta tüm Türkiye’de satışa sunuldu. Galaxy Note 4’ün siyah, beyaz, pembe ve bronz renkleri bulunuyor.

Çeşitli online ve sabit teknoloji mağazalarında bulunanphablet telefon, 2,299 TL fiyatla alınabilir. Ayrıca üç büyük operatör de uygun paketlerle Note 4’ü kullanıcılarına sunuyor.

Samsung Galaxy Note 4, yüksek çözünürlüklü ekranı sayesinde insan gözünün sınırlarının ötesine geçen, kristal netliğinde görüntüler vadediyor. Keskin renk doygunluğu ve 5,7 inçlik Quad HD Super AMOLED ekranın yüksek kontrastı ile gerçek hayata bakıyormuş gibi akıcı ve canlı renklerle farklı bir deneyim yaşatıyor. Quad HD ekranı 2560×1440 piksel çözünürlükte. 1440p video izleme olanağı sunan ekran, göz yormayan görüntü ve ışık kalitesiyle internette gezinmek ve e-kitap okumak için de birebir.

Karanlık ortamlarda bile en iyi görüntüyü garantileyen Samsung Galaxy Note 4’ün arka ve ön kameraları daha parlak ve daha net fotoğraflar elde etmek için geliştirildi. Selfie çekimini kolaylaştırmak için geliştirilen geniş açılı F1.9 diyafram açıklığına sahip 3,7 MP ön kameranın yanı sıra, titreşimi önleyen akıllı optik görüntü sabitleyici özelliğe sahip 16 MP arkakamera da yüksek çözünürlüğü sayesinde karanlık ortamlarda bile net fotoğraflar çekebilmenizi sağlıyor.

samsung-galaxy-note-4-turkiye’de-satisa-cikti!.jpg 

4G desteğine sahip Galaxy Note 4’ün gerçek kalem gibi gelişmiş dokunma ve yazma hissi veren S Pen, basınç hassasiyeti sayesinde de rahat bir dijital el yazısı deneyimi sunuyor. Daha keskin detaylarla yazımı zenginleştirme imkanı veren S Pen ile herhangi bir metin, ekran ve uygulamadan istenilen içerik kolayca seçilebiliyor. Seçimler bir araya getirilerek tek bir adımda hem paylaşılabiliyor hem kaydedilebiliyor.

Galaxy Note 4’ün dikkat çeken bir özelliği de kısalan şarj süresi. Şarj hızındaki artış sayesinde, telefonun şarjda kalma süresi önemli ölçüde azaltıldı. Galaxy Note 4, genellikle 55 dakikalık bir süreç olan “sıfırdan yüzde 50’lik şarj seviyesine” sadece 30 dakika içinde ulaşabiliyor. Kısıtlı zamanda şarjını daha uzun kullanmak isteyenler için de Ultra Güç Tasarrufu modu sunuluyor.

Samsung’un en iddialı ürünlerinden biri olan Note 4’ün resmi tanıtım videosunu izlemek için tıklayın.