BIST 9.080
DOLAR 32,46
EURO 35,09
ALTIN 2.324,05
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Samsun'da okullar yarın 12 şubat tatil mi?

Samsun'da kar yağışı devam ediyor. Yeni hava durumu raporlarına göre sıcaklıklar düşecek. Yarın 12 şubat perşembe günü okullar tatil edilecek mi?

Abone ol

SAMSUN'da kar yağışı etkisini arttırdı. Yeni hava durumu raporlarına göre kar yağışı yarına kadar etkili olacak. Peki yarın Samsun'da okullar tatil mi? Samsun Valiliği yarın 12 şubat perşembe günü okulların tatil edildiğini açıkladı.

Samsun'da kar yağışı nedeniyle Vezirköprü ilçesinin tamamı ile Alaçam ve Canik ilçelerindeki bazı okullarda bugün eğitime ara verildi.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-02-11-at-4.26.23-pm.png

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, etkili kar yağışı sonucu Vezirköprü ilçesinin tamamı ile Alaçam ilçesindeki Kızlan İlk ve Ortaokulu, Umutlu, Yoğunpelit, Demircideresi, Aşağıkoşlu, Harmancık Sebahat Kaptan ilkokullarında, Canik içesindeki Gökçepınar, Başalan Cumhuriyet, Hacı Naipli, Tuzaklı ve Başkonak ilk ve ortaokullarında eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi.

AMASYA'DA KÖY YOLLARI KAPANDI

Amasya'nın ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 59 köy yolu ulaşıma kapandı.

Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Aykutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, etkili kar yağışı dolayısıyla kapanan köy yollarının açılması için aralıksız çalışıldığını söyledi.

Aykutlu, 59 köy yolunun kapandığını ifade ederek, "İlçelerimizden Merzifon'da 7, Gümüşhacıköy'de 30, Hamamözü'nde 4, Suluova'da 8, Taşova'da ise 10 köyde yollarımız ulaşıma kapalı. Ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yollar en kısa sürede ulaşıma açılacak" dedi.