BIST 9.674
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.508,10
GÜNCEL

Samsun'da aksiyon filmlerini aratmayan anlar!

Samsun’da uygulama noktasından kaçmaya çalışan bir otomobili polisler, araba lastiklerine ateş ederek durdurmaya çalıştığı an, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Samsun’un Atakum ilçesinde yapılan uygulamada, polisler şüphelendikleri 16 RCS 56 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polislerin "dur" ihtarına uymayarak kontrol noktasından kaçmaya çalışan otomobil, uygulama yapan polisler tarafından lastiklerine ateş edilerek durdurulmaya çalışıldı.

O anlar bir ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Lastikleri patladığı halde otomobille olay yerinden kaçmaya çalışan şüpheliler, daha sonra otomobili Yeşilkent Kavşağı’nda bırakarak yaya olarak kaçmaya başladı. Otomobilin bırakıldığı yere gelen Asayiş ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, otomobil üzerinde ve çevrede çalışma başlattı.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler