BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,75
ALTIN 2.496,55
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Samsun Valisi Güzeloğlu ödülünü aldı

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Özel Kalem Dergisi'nin 2. sini düzenlediği Yerel Yönetim Ödülleri'nde 'Ekolojik Planlama Kategorisi'nde ödüle layık görüldü.

Abone ol

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Özel Kalem Dergisi'nin İstanbul İtalyan Kültür Merkezi'nde bu yıl 2. sini düzenlediği Yerel Yönetim Ödülleri'nde 'Ekolojik Planlama Kategorisi'nde ödüle layık görüldü.

Özel Kalem Dergisi'nin bu yıl 2. sini düzenlediği Yerel Yönetim Ödülleri, düzenlenen tören ile "Yılın Valisi" ve "Yılın Belediye Başkanı" seçilen katılımcılara verildi. Prof. Dr. Cevat Geray başkanlığında, Bursa Büyükşehir eski Belediye Başkanı Erdoğan Bilenser, Sadun Emrealp, Prof. Dr. Hasan Ertürk, Prof. Dr. Zekai Görgülü, Prof. Dr. Ruşen Keleş, Yrd. Doç Dr. Sırma Turgut, Prof. Dr. Handan Türkoğlu gibi uzman ve kararları her zaman saygı ile karşılanan üyelerin oluşturduğu seçici kurul tarafından, 12 farklı kategoride aday olan yüzlerce proje arasından belirlenen ve ödül almaya layık görülen 24 proje açıklandı. Törende Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu 'Ekolojik Planlama Kategorisi'nde ödül aldı.