BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.428,34

Şampiyonluk yolunda 16 tesadüf

Şampiyonluk yolunda 16 tesadüf

Bir sezonun daha sonuna geldik. geçen yıllara göre heyecanı daha bol, inanılmaz şeylerin olduğu bir lig yaşandığını rahatlıkla söyleyebiliriz. önce fenerbahçe ve galatasaray sezona çok iyi başladılar, 2 takımın açık ara yarıştan kopacağı söylendi, sonrasında beşiktaş, bursa ve kayseri potaya...

Şampiyonluk yolunda 16 tesadüf

Bir sezonun daha sonuna geldik. Geçen yıllara göre heyecanı daha bol, inanılmaz şeylerin olduğu bir lig yaşandığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Önce Fenerbahçe ve Galatasaray sezona çok iyi başladılar, 2 takımın açık ara yarıştan kopacağı söylendi, sonrasında Beşiktaş, Bursa ve Kayseri potaya girdi.

Şampiyonluk yolunda 16 tesadüf

Kayseri çabuk düştü, 2.yarıyla birlikte Galatasaray’da inanılmaz bir düşüş vardı, Kayseri çok fazla tutunamadı, ibre Fenerbahçe-Beşiktaş'a dönüyor derken Bursa İstanbul'daki Fenerbahçe galibiyetiyle havaya girerek rakiplerini birer birer devirdi ve bizce sezonun sonunda hak ettiği bir şampiyonluğu İstanbul kartelini yıkarak almış oldu, tebrik etmek bence herkesin birincil görevi olmalı.

Şampiyonluk yolunda 16 tesadüf

Son gece yaşananlar ve ortaya çıkan sonuçsa gerçekten çok ilginç tesadüf ve hesaplaşmaların olduğunu bize gösteriyor, aşağıdakileri okuduktan sonra ilahi adalet tecelli etmiş demekten kendinizi alamayacaksınız.

Şampiyonluk yolunda 16 tesadüf

1) Şenol Güneş Trabzonluların hala unutamadığı 95-96 sezonunun intikamını kupayı alarak ve Fenerbahçe’yi en kritik maçında çelmeleyerek almış oldu.