BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.324,91
HABER /  SPOR

Şampiyona bir haller oldu!

ilk 3 haftasında 4 puan yitirip taraftarlarını üzen BJK, evinde konuk ettiği G.Antep karşısında da puan kaybetti.

Abone ol
Son şampiyon Beşiktaş için yeni sezon adeta kabus gibi başladı. Siyah-beyazlılar Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'ye yenildikten sonra ligde oynadığı 4. maçında 6. puan kaybını yaşadı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bu hafta kazanması halinde rakiplerinin 6 puan gerisinde kalmış olacak.

Turkcell Süper Lig'de 4. haftanın maçında Beşiktaş, kendi saha ve seyircisiyle bu sezon ilk kez buluştuğu maçta Gaziantepspor'la golsüz berabere kaldı.

Son şampiyon Beşiktaş için yeni sezon adeta kabus gibi başladı. Siyah-beyazlılar Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'ye yenildikten sonra ligde oynadığı 4. maçında 6. puan kaybını yaşadı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bu hafta kazanması halinde rakiplerinin 6 puan gerisinde kalmış olacak.

Beşiktaş'ta Mustafa Denizli, yeni transferlerden İbrahim Kaş'ı Erhan Güven'in yerine defansın sağında oynatırken, sol bekte İbrahim Üzülmez'in yerine İsmail Köybaşı'ya şans tanıdı.

Bu sezon şimdiye kadar oynadığı maçlarnda Gaziantepspor'da ise sakatlıkları bulunan kaleci Murat Şahin, Hakan Bayraktar, Ümit Tütünci ve Ivan De Souza forma giymedi.

Maçın ilk yarısında siyah-beyazlı ekip Gaziantepspor'a oranla daha etkili olurken, yakalanan gol pozisyonlarında forvet oyuncuları Nihat ve Holosko bu pozisyonlardan yararlanamadı.

Gaziantepspor kontaatak futbolu tercih ederken, ilk yarıda Beto ve De Souza ile yakaladıkları pozisyonlarda etkili olamadılar.

İkinci yarıya Beşiktaş çok hızlı başlamasına rağmen bir türlü istediği golü bulamadı.

Gaziantepspor da orta alanda Murat Ceylan, Erman Özgür ve İbrahim Ferdi Coşkun ile başlayan ataklarda genelde hücum oyuncuları De Souza ve Beto etkili olamadı.

Mustafa Denizli, 70. dakikada Ekrem Dağ, 75. dakikada da Nobre'yi oyuna almasına rağmen Beşiktaş golü atacak pozisyonları bulmakta oldukça zorlandı.

Kalan dakikalarda her iki takım da gol atma çabası gösteremeyince maç 0-0 sona erdi.

Beşiktaş bu sonucun ardından 4. hafta sonunda 6. puan kaybını yaşamış oldu. Gaziantepspor da puanını 3'e yükseltti

MAÇIN KIRILMA ANLARI
DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

İLK YARIDAN DAKİKALAR

Turkcell Süper Lig'in 4. hafta açılış maçında Beşiktaş ile Gaziantepspor arasında oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı.

1. dakikada Gaziantepspor'da Erman Özgür'ün soldan yaptığı ortada arka direkte De Souza yükselip kafayı vurdu. Kaleci Hakan sol alt köşeye giden topu güçlükle çeldi. Defans ise topu uzaklaştırarak tehlikeyi savuşturdu.

20. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Tello'nun pasında sağ çaprazdan Holosko ceza sahasına girdi, çaprazda olmasına rağmen sert vurdu, ancak kaleci Mahmut sol alt köşeye giden topu kornere çeldi.

28. dakikada Ferdi'nin pasında ceza sahası içinde Beto topla buluştu, ancak müsait durumda yaptığı vuruşta top yandan az farkla auta çıktı.

30. dakikada İsmail sol köşeden Erkan'ı geçip içeriye sert bir top gönderdi, defansa çarpan top sağa açıldı. Tello'nun ceza sahası içinden yaptığı aşırtma vuruşta kaleci Mahmut topu üstten kornere attı. Atışı sağ köşeden Tello kullandı, defansın kafayla ceza sahası dışına çıkardığı topun gelişine Nihat vurdu, ancak meşin yuvarlak bu defada yan direkten döndü.

37. dakikada İbrahim Kaş'ın pasında Serdar Özkan topla buluştu, sağ çaprazdan ceza sahasına girdi, geriye çıkardığı pasta Tello topun gelişine sert vurdu, ancak meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

45. dakikada gelişen Beşiktaş'ın atağında Holosko ceza yayı içinde topu kontol etti, soldan bindiren Serdar Özkan'ın önüne çıkardı, bu oyuncunun sert şutunda top kaleci Mahmut'ta kaldı.

İlk yarıdaki 3 dakikalık oynanmamış sürede de gol gelmeyince mücadele 0 - 0 berabere tamamlandı.

İKİNCİ YARININ KIRILMA
ANLARI DİĞER SAYFADA...

[PAGE]



MAÇIN İKİNCİ YARISI

Turkcell Süper Lig'in 4. hafta açılış maçında Beşiktaş ile Gaziantepspor arasında oynanan mücadele golsüz berabere tamamlandı. Beşiktaş'ın iki topu direkten döndü.

55. dakikada Fabian Ernst, Serdar Özkan'ın taç atışından gelen topu sağ çaprazda kontrol etti, dönüp vurduğu sert şutta meşin yuvarlak üstten az farkla auta çıktı.

62. dakikada ceza sahası dışından ve yaklaşık 25 metreden Murat Ceylan'ın vurduğu sert şutta kaleci Hakan meşin yuvarlağı güçlükle üstten kornere tokatladı.

70. dakikada İsmail'in sol çaprazdan ortasında Nihat topu ceza sahası içinde kontrol etti, dönüp vuruşunda top defanstan döndü. Fabian Ernst önünde kalan topa sert vurdu, ancak meşin yuvarlak yandan az farkla auta çıktı.

72. dakikada Beşiktaş'ta Fabian Ernst ceza sahası dışından sert vurdu, meşin yuvarlak yandan az farkla auta çıktı.

87. dakikada Uğur İnceman'ın sol çaprazdan ortasında Ekrem Dağ topu arka direkte kafayla Nihat'a indirdi, bu oyuncu da Mert Nobre'ye aktardı. Göğsünde topu kontrol eden ve dönüp vuruşu yapan Mert Nobre'nin şutunda ise meşin yuvarlak yandan az farkla auta çıktı.

90+4'te gelişen Beşiktaş atağında sol çaprazdan İsmail'in yaptığı ortada arka direkte Ekrem Dağ topla buluştu, ceza sahasına girdi çaprazdan sert şutunda kaleciyi de geçen top üst köşeye de çarparak auta çıktı.

Karşılaşma da 0 - 0 berabere tamamlandı.

BEŞİKTAŞ: 0-0 :GAZİANTEP

Stat: BJK İnönü
Hakemler: Deniz Çoban, Gökhan Memişoğlu, Muhittin Gürses

Beşiktaş: Hakan 5, İbrahim Kaş 3 (Dk. 71 Ekrem Dağ 3), Sivok 4, Ferrari 6, İsmail 5, Holosko 5, Ernst 5 (Dk. 83 Uğur İnceman 3), Fink 4, Serdar Özkan 5 (Dk. 75 Mert Nobre 3), Tello 5, Nihat 3

Gaziantepspor: Mahmut 7, Erkan 7, Deumi 7, Julio Cesar 6, Olcan 6, Murat Ceylan 7 (Dk. 90+2 Tolga ?), Zurita 6, Erman Özgür 7, Ferdi 5 (Dk. 69 Ahmet 5), De Souza 6, Beto 6 (Dk. 87 Gökhan ?)

Sarı kartlar: Dk. 3 Murat Ceylan, Dk. 65 Erkan, Dk. 72 Zurita, Dk. 90+3 Gökhan (Gaziantepspor), Dk. 68 Fink (Beşiktaş)