BIST 9.548
DOLAR 32,49
EURO 34,60
ALTIN 2.499,24
HABER /  MEDYA

Şamil Tayyar'dan Sevilay Yükselir'e olay söz

Şamil Tayyar ile AK Parti'ye yakın yazarlardan Sevilay Yükselir arasındaki polemikte inanılmaz suçlamalar havada uçuşuyor. Tayyar, Sabah yazarına "yelloz" dedi...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
AK Parti milletvekili ile Sabah si arasındaki polemik şiddetlenerek devam ediyor. MİT ve cemaat suçlamalarının havada uçuştuğu polemik bel altına da indi.

Tayyar'ın Sabah'ın MİT artıkları ile dolduğunu iddia edip gazetenin yazarlarından Sevilay Yükselir'i de MİT'çi ilan etmesi üzerine Yükselir de Tayyar'ı cemaatçi olmakla suçlamış "kripto paralel" ifadesini kullanmıştı. İkili arasındaki polemik durmak bilmezken kullanılan ifadeler de giderek sertleşiyor.

"KRİPTO PARALEL"E KARŞI "KRİPTO YELLOZ" MİSİLLEMESİ!

Şamil Tayyar'ın Twitter üzerinden Sevilay Yükselir'e MİT'çi imasında bulunması üzerine, Yükselir Tayyar'a cevap verdi. Twitter'da attığı mesajla Tayyar'a, "Kripto Paralelci" diyen Yükselir, şöyle devam etti: "Merak etme bu millet ergeç senin maskeni düşürecek!"

Şamil Tayyar'ın Yükselir'e cevabı ise hayli sert oldu. İsim vermeden Yükselir', hedef alan Tayyar 'Kim üstüne alınırsa; kripto yelloz...' mesajını paylaştı. Tayyar bir süre sonra bu mesajını sildi.

Şamil Tayyar'ın 'yelloz' mesajına da karşılık veren Yükselir, paylaştığı mesajında şunları söyledi:

"Seviyen iyice yerlerde. Keşke arkasında durabilseydin şu yazdığının. Zira mahkemede hesaplaşacaktık!"

TAYYAR-YÜKSELİR POLEMİĞİNDE DÜNKÜ PERDE