BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83
HABER /  MEDYA

Şamil Tayyar'dan Sabah'a şoke eden MİT suçlaması!

Hükümete en yakın gazete olarak bilinen Sabah'a sert tepki gösteren AK Parti vekili Şamil Tayyar, Sabah'ın MİT ilişkilerine dair çarpıcı iddialarda bulundu...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Günün en ilginç medya polemiği hükümete yakınlığı ile bilinen Sabah si ile AK Parti milletvekili Şamil Tayyar arasında yaşandı. Sabah'ın MİT'in eski devlet artıkları ile  dolduğunu iddia eden Tayyar, Sabah yazarı Sevilay Yükselir'i hedef aldı.

Sabah gazetesinin MİT ile ilişkilerine dönük çarpıcı iddialarda bulunan Şamil Tayyar "Düne kadar hükümete küfreden, Hüseyin Aygün yüzünden beni kınayan @sevilayyaziyor beni uyarmış, hadi sen de ait olduğu yere git" diyen Tayyar "Cemaat kavgasını fırsat bilip Akparti ve Hakan Fidan'ı kalkan yapan MİT içindeki artıklar harekete geçmiş, hadi ordan" diyerek günün sürprizine imza attı.

screen-shot-2014-06-19-at-2.11.14-pm.png

SEVİLAY YÜKSELİR'DEN TAYYAR'A CEMAAT SUÇLAMASI

Şamil Tayyar'ın tweet'lerine yine Twitter'dan yanıt veren Sabah yazarı Sevilay Yükselir ise "paralel" bir suçlamada bulundu. Yükselir "Kripto Paralelci olmaktansa eski devletin  artığı olmayı yeğlerim @samiltayyar27 Merak etme bu millet ergeç senin maskeni düşürecek!" dediği tweet'te Şamil Tayyar'ı cemaatçi olmakla suçladı.

screen-shot-2014-06-19-at-3.36.37-pm.png