BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,17
ALTIN 2.247,19
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Şamil Tayyar'dan Gül çiftine 'saygısız' yanıtı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 'saygısız' açıklamasına Twitter'dan yanıt verdi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'ndeki veda resepsiyonunda, kendisine saygısızlık yapıldığını belirterek "Bizim cenahtan yapılan epeyce saygısızlıkları da gördüm, bu son süre içerisinde. Bunların hepsini de takip ettim" sözleriyle sitem etmişti. 

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, daha önce Cumhurbaşkanı Gül'ün "Partime geri döneceğim" açıklamasının şık olmadığını söylemiş ve söz konusu açıklamayı sorumsuzluk olarak nitelemişti. 

Tayyar, Twitter hesabından hem Abdullah Gül'e hem de gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yapan Hayrünnisa Gül'e yanıt verdi.

ABDULLAH GÜL'DEN MUHALİFLERİNE İNCE AYAR

ERDOĞAN AİLESİ'NE SAYGIM ARTTI

Abdullah Gül'ün dünkü sitem dolu açıklamalarına Twitter hesabından isim belirtmeden yanıt veren Şamil Tayyar, Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'a saygısının daha da arttığını yazdı.

Tayyar, Twitter hesabından şöyle yazdı:

12.Cumhurbaşkanımız ve hanımefendiye saygım daha da arttı. Ailece her tür kirli oyunun hedefi oldukları halde vakur duruşlarını hep korudular.

ekran-resmi-1435-10-25-4.33.38-pm.png 
samil-tayyar.20140820164801.jpg