BIST 9.571
DOLAR 32,48
EURO 34,57
ALTIN 2.477,08
HABER /  GÜNCEL

Şamil Tayyar'dan bomba Arınç tweeti!

Canlı yayında AK Parti'ye dönük çarpıcı eleştirilerde bulunan Bülent Arınç'ın Şamil Tayyar'a dönük sözlerine Twitter'dan jet cevap geldi.

Abone ol

AK Parti’nin kurucularından ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın AKP'ye yönelik eleştirilerine ilk tepki AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'dan geldi.

Bülent Arınç CNN Türk canlı yayınında, Abdullah Gül'ün, Ankara saldırısının ardından CHP ve HDP liderlerine yönelik taziye mesajlarını eleştiren AK Parti milletvekili Şamil Tayyar’a göndermede bulundu. İsim vererek Tayyar'ı hedef alan Arınç şöyle dedi:

Sayın Cumhurbaşkanımız tweet attı, konuştu. Kılıçdaroğlu'nu, Demirtaş'ı, KESK'i, STK'ları aradığını söyledi. Bu benim sözlerimdir, eğer HDP'nin bizzat mensupları orada hayatlarını kaybetmişlerse, bu insani bir görevdir kimse bundan gocunmasın. Yine CHP'nin Genel Başkanı, gençlik kollarından 11 kişi hayatını kaybetmiş, sayın Gül onu da aramış. Bu da bir insani görevdir. Bu insani görevden dolayı yadırgayanları, ben yadırgıyorum. Sayın Tayyar arkadaşımızın bir tweetine yönelik.

TAYYAR TWITTER'DAN YANIT VERDİ

Arınç'ın ifadelerinin yayınlanmasından hemen sonra ise Tayyar bir tweet atarak kendisinin "hedef tahtasına konulduğunu" söylemişti.

Tayyar'ın tweet’indeki "ağlasın" ifadesi ise kamuoyu önünde çeşitli nedenlerle pek çok kez duygulanıp, gözyaşı döken Arınç'a yönelik olarak yorumlanmıştı.

"ARINÇ BOMBASINA SARILDILAR! RABBİM REİSİ KORUSUN"

Programın ardından da Arınç’ı bir tweet ile eleştiren Tayyar, “2 canlı bombayla Ak Parti’nin yükselişini durduramayanlar Arınç bombasına sarıldılar. Rabbim Reisi korusun” dedi ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını paylaştı.