BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.504,70
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Şamil Tayyar patladı: Kıçınızdan uydurmuşsunuz!

Şamil Tayyar, sözlerini çarpıtan haber sitesine fena kızdı: "Haberi kıçınızdan uydurmuşsunuz." İşte Şamil Tayyar'ın kızdıran o haber...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, T24 haber sitesine Twitter'dan sert çıktı. Söz konusu haber sitesinin Twitter hesabından yapılan "Şamil Tayyar: AKP'nin cemaati bitirmek için Ergenekon'la ittifak yapması çok sıkıntılı" paylaşamına Şamil Tayyar, "Haberi kıçınızdan uydurmuşsunuz! Başlıkta ve girişte tırnak içinde kullandığınız cümle bana ait değil, yaptığınız edepsizlik!" sözleriyle tepti gösterdi.

T24 haber sitesinin haberine Şamil Tayyar'dan sert tepki geldi. AK Parti'ye muhalif çizgisiyle bilinen T24'ün "AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'dan Ergenekon ve Balyoz konusunda dikkat çeken bir açıklama geldi. Tayyar, 'AKP Hükümeti'nin 'paralel yapı' olarak nitelediği Gülen cemaatini bitirmek için Ergenekon'la ittifak yaptığını ve bunun sıkıntılı olduğunu' söyledi" haberine Şamil Tayyar'dan yalanlama geldi:

Haberi kıçınızdan uydurmuşsunuz! Başlıkta ve girişte tırnak içinde kullandığınız cümle bana ait değil, yaptığınız edepsizlik! Maksadınız gazetecilikse Sözlerimi çarpıtmadan verin, yorumunuzu benim ifadem gibi sunmayın, biraz edep!!

ekran-resmi-2015-04-17-16.19.25.pngekran-resmi-2015-04-17-16.34.45.png

t24