BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,19
ALTIN 2.325,14
HABER /  GÜNCEL

Şamil Tayyar: Fatih Altaylı'nın elinde patladı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Fatih Altaylı'nın 12 valilinin Bylock kullanıcısı olduğu iddiasına tepki gösterdi.

Abone ol

Şamil Tayyar Fatih Altaylı'ya patladı: Bakalım şimdi ne yapacaksın!
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, FETÖ soruşturmalarını yürüten bir savcının ‘Halen görevde olan 12 valilinin Bylock kullanıcısı olduğunu biliyoruz, ama hiçbir şey yapamayız” dediğini iddia eden ve iddiası elinde patlayan Fatih Altaylı’ya cevap verdi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, geçtiğimiz günlerde FETÖ soruşturmalarını yürüten bir savcının ‘Halen görevde olan 12 valilinin Bylock kullanıcısı olduğunu biliyoruz, ama hiçbir şey yapamayız” dediğini öne sürdü. Bu iddia sonrası harekete geçen savcılık Fatih Altaylı’yı ifadeye çağırdı. Altaylı’nın savcılıkta verdiği ifade sonrası söz konusu iddianın gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

ŞAMİL TAYYAR ALTAYLI’YA PATLADI

Fatih Altaylı’nın iddiayı ortaya attığı ilk gün sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, “Haber doğruysa bu savcıdan cacık bile olmaz, yürekli bir savcı bulunmalı. Değilse Fatih Altaylı hakkında soruşturma açılmalı.” İfadelerini kullanmıştı.

ŞİMDİ NE YAPACAKSIN?

İddianın asılsız çıkması üzerine Twitter hesabından yeni bir açıklama yapan Tayyar, Fatih Altaylı’ya tepki göstererek “Fatih Altaylı bylokçu vali iddiasıyla ilgili savcıya 'haber müdürü söyledi' demiş! Haber müdürü yalanlamış Altaylı'yı. Şimdi ne yapacaksın?” İfadelerini kullandı.

‘ŞİMDİ ADALET ZAMANI’

Fatih Altaylı’nın Boylock odaklı bir algı operasyonu yaptığını söyleyen Tayyar, “Bylock odaklı algı operasyonu Fatih Altaylı'nın elinde patladı. Şimdi adalet zamanı.” şeklinde konuşarak yargıyı Fatih Altaylı’ya karşı göreve çağırdı.