BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Salih Müslim Afrin operasyonu öncesi Avrupa'ya kaçtı

Türkiye güney sınırını terörden arınmak için Afrin operasyonunu başlatıyor. Cumhuburbaşkanı Erdoğan dün operasyonun önümüzdeki günlerde başlayacağını açıkladı. Erdoğan'ın açıklamasından sonra Avrupa'ya kaçan terör örgütü PYD liderin Salih Müslim Türkiye'yi tedit etti.

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin geri sayıma geçmesiyle birlikte Afrin'i ilk terk eden teröristbaşı Salih Müslim oldu.

Cumhuburbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasından sonra Afrin operasyonu için son hazırlıklarını yapmayan başlayan Mehmetçik, teröristlere korku saldı.

Afrin harekatının gündeme gelmesiyle birlikte soluğu Avrupa'da alan teröristbaşı Salih Müslim, bölgede direniş olacağını söyledi.

GÜLDÜREN TEHDİT

Türkiye'nin Afrin'de "Sert kayaya çarpacağını" ifade eden Müslim, Afrin'i savunmaktan başka çarelerinin olmadığını sözlerine ekledi.

ERDOĞAN AÇIKLADI! AFRİN OPERASYONU BAŞLIYOR

Önümüzdeki günlerde inşallah güney sınırımızı terörden arındırma operasyonunu Afrin ile devam ettireceğiz. Bu süreçte müttefiklerden beklentimiz aramızdaki köklü ilişkinin ruhuna uygun davranmaktır. Ne kadar gerçek, sahte olduğu ayan beyan ortaya çıkacaktır. Biz bölgede Amerika ile ortak çıkarlarımıza inanıyor, birlikte hareket edeceğimize inanıyoruz. Zira dönem Türkiye’ye destek olma dönemidir. Biz kendilerinden Türkiye’nin meşru çabalarına destek olmalarını bekliyoruz.