BIST 9.525
DOLAR 32,63
EURO 34,84
ALTIN 2.503,13
HABER /  GÜNCEL

Saldırıda yaralanan Türk'ün ismi belli oldu durumu nasıl?

Barcelona’daki minibüslü saldırıda ağır yaralanan yaralanan vatandaşın 33 yaşında işadamı Emre Eroğlu olduğu öğrenildi. Dışişleri Bakanı Türk iş adamının ailesini arayarak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Abone ol

BARCELONA'da bir minibüsün, turistik bölge La Rambla'da kalabalığın arasına daldığı saldırıda 14 kişi hayatını kaybemiş, 100 kişi de yaralanmıştı. Ağır yaralı olan 15 kişinin içinde bir de Türk iş adamı bulunuyordu. Yaralı Türk'ün adı Emre Eroğlu. Bakan Çavuşoğlu Türk işadamının sağlık durumunun iyi olduğunu, bacağındaki kırık sebebiyle ameliyat edildiğini söyledi.

Türkiye'nin Madrid Büyükelçiliği'nden alınan bilgiye göre, Barcelona'yı hedef alan saldırıda bir Türk vatandaşı ağır yaralandı. Türk vatandaşının isminin iş adamı Emre Eroğlu olduğu öğrenildi. 

ÇAVUŞOĞLU AİLESİNİ ARADI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da, Eroğlu’nun ailesinin telefonla arayarak sağlık durumuyla ilgili bilgilendirdi.

Çavuşoğlu aileyle, “Emre beyin durumunu yakınen takibi için Madrid Büyükelçiliğimiz ve Barselona Başkonsolosluğumuza talimat verdim. Başkonsolosluk yetkilileri kendisine hastanede refakat etmektedir. Sağlık durumu iyi. Ayağındaki kırıktan ameliyat oldu” bilgisini paylaştı.

Barselona'da bir araç yayaların arasına daldı