BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Saldırı sırasında sahnedeydi Ariana Grande'den ilk açıklama

İNGİLTERE'de 22 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı ünlü şarkısı Ariana Grande sahnedeyken oldu. Konser alanına düzenlenen saldırı sonrası Ariana Grande ilk açıklamayı yaptı. Saldırı sırasında sahnede olan Ariana Grande kimdir?

Abone ol

Dünya bugün terör örgütü saldırısıyla başladı. İngiltere'de en az 22 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili yoğun güvenlik önlemleri alınıyor. Bir konser sırasında gerçekleştirilen saldırı sonrası hayatını kaybedenlerin 13 - 19 yaş arasında gençler olduğunu söyleniyor.

Manchester kentinde, Manchester Arena’da gerçekleştirilen Ariana Grande konseri sonrası patlama meydana geldi. Patlama sonrası yoğun güvenlik önlemleri alınırken konserde sahnede yer alan Ariana Grande saldırıyla ilgili kendi twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı.

19 yaşında olan ünlü şarkıcı Ariana Grande Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Çok üzgünüm. Söyleyecek söz bulamıyorum" ifadelerini kullandı.

ARİANA GRANDE KİMDİR

Amerikalı oyuncu-şarkıcı Ariana Grande profesyonel oyunculuğa, 15 yaşında Broadway de sahne alarak başladı. Nickelodeon'un sitcom dizisi Victorious'ta canlandırdığı Cat Valentine karakteriyle ve yaptığı şarkılarla tanınıyor.

OYUNCULUĞA 9 YAŞINDA BAŞLADI

2001 yılında, bir spor müsabakası arasında Amerika'nın bağımsızlık marşını söyledi. Bunun üzerine olumlu tepki gördü. Oyunculuğa 9 yaşındayken, tiyatro oyunlarında sahne alarak başladı.

Daha sonra müzik kariyeri için 13 yaşında okuldan ayrılan Ariana Grande 2010 yılının Ağustos ayında “Victorious” dizisinin birinci sezonunun ardından çıkış albümünün hazırlıklarına başladı. Bu aşamada dünyaca ünlü pop şarkıcısı Katy Perry’den yardım aldı. 

Bu arada oynadığı dizi Victorious için müzikal anlamda önemli katkıları oldu. Ariana Grande’nin çıkardığı ilk teklisi “Put Your Hearts Up” ismini taşır. Ariana Grande çıkış albümünü ise 3 Eylül 2013 tarihinde çıkardı. Toplamda 13 parçadan oluşan albüm 50 dakikalık..

Ariana Grande ikinci albümünün ismi “My Everything”. 22 Ağustos 2014’te çıkardığı 12 parçadan oluşan bu albümün süresi ise 40 dakika. Daha sonra 2015'te Noel albümü olan Christmas & Chill'i piyasaya sürdü.

Kasımda yayınlanan yeni dizisi Scream Queens, Glee ve American Horror Story'nin yapımcıları tarafından hazırlanan bir korku dizisinde rol aldı. 20 Mayıs 2016'da üçüncü albümü olan Dangerous Woman albümü piyasaya sürüldü.

Albümün çıkış şarkısı "Focus" 30 Ekim 2015'te yayımlanmıştı. Genç şarkıcı toplamda iki Grammy adaylığı, üç Amerikan Müzik ödülü, iki MTV Avrupa Müzik ödülü ve bir MTV Video Müzik ödülü kazandı.