BIST 9.682
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.425,21
HABER /  DÜNYA

Sakarya otomotiv için hazırda bekliyor

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Otomotiv yatırımcısı için Sakarya’da her şeyin hazır olduğunu söyledi.<br/>Toyota Türkiye Fabrikası’nda 11. ye...

Abone ol

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Otomotiv yatırımcısı için Sakarya’da her şeyin hazır olduğunu söyledi.
Toyota Türkiye Fabrikası’nda 11. yeni nesil Corolla Sedan’ın seri üretime geçiş töreni için Sakarya’ya gelen Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Otomotiv yatırımcısı için Sakarya’da her şeyin hazır olduğunu söyledi.
Bakan Çağlayan düzenlenen törenin ardından Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul ile kısa bir görüşme yaptı. Görüşmede SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya’da otomotiv test pisti ve yerli otomotiv üretmek için oda olarak yaptıkları çalışmalardan ve girişimlerden bahsetti. Sakarya olarak Otomotiv şehri olmak için sabırsızlıkla beklediklerini anlatan Kösemusul, “Tüm girişimlerimizi ve hazırlıklarımızı yaptık” dedi. Bakan Çağlayan da bundan sonra Sakarya’nın otomotiv şehri olabilmesi için gerekenin sadece yatırımcının buraya çekilmesini olduğunu belirterek, Sakarya’nın herşeyiyle hazır hale gelmesinin sevindirici olduğunu söyledi.
(İHA)