BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.284,14
HABER /  GÜNCEL

Sakarya elektrik kesintisi ne zaman gelecek?

Sakarya 'da elektrikler kesildi hayat durdu. Elektrikler niye kesildi sorusu henüz cevaplanmadı. Peki Sakarya 'da elektrikler ne zaman gelecek?

Abone ol

SAKARYA 'de elektrikler kesildi hayat durdu, metro seferleri yapılamıyor. Elektrik niye kesildi sorusu henüz netlik kazanmadı. Yetkililer kesinti için gereken çalışmaların yapıldığını duyurdu. Peki Sakarya 'da elektrikler ne zaman gelecek?

Türkiye elektrik kesintisi ile şaşkına döndü, İstanbul , İzmir , Bursa , Samsun , Muğla , Antalya , Ankara , Balıkesir başta olmak üzere 20 ilde elektrikler kesildi. Bu kadar çok ilde elektrik kesintisi olunca panik havası doğdu. Herkes cep telefonlarına sarılıp 'elektrikler neden kesildi' diye sormaya başladı. Metro ve tramwaylar durdu. TEİAŞ elektrik kesintisinin nedenini açıkladı; Avrupa Türkiye bağlantısı koptu.

ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

Türkiye'de saat 10.30 sıralarında başlayan elektrik kesintinin nedeni hakkında farklı kurumlardan arka arkaya açıklama geliyor. Ancak şu ana kadar kamuoyunu tatmin eden bir açıklama gelmedi.

ELEKTRİK KESİNTİSİNİN NEDENİ NE?
Son açıklama TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.) kurumundan geldi. TEİAŞ açıklamasında elektrik kesintisi için 'Avrupa-Türkiye elektrik hattı bağlantısında kopma nedeniyle ülke genelinde elektrik kesintisi yaşanmaktadır." denildi.

ELEKTRİK KESİNTİSİ HANGİ İLLERİ VURDU?

Şu ana kadar, İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Balıkesir, Kırklareli, Muğla, Bursa, Adana, Bitlis, Çanakkale, Hatay, Denizli, Eskişehir, İzmit, Bilecik, Sakarya, Düzce, Konya, Samsun'dan da elektriklerin kesik olduğu bilgisi geldi.

İBB AÇIKLAMASI : METRO SEFERLERİ DURDURULDU

İstanbul'da vatandaşlar sosyal medyadan metroda ve Marmaray'da mahsur kaldıkları yönünde mesajlar atarken, elektrik şirketinin web sitesine yoğunluk nedeniyle ulaşılamıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise Twitter'dan metro seferlerinin durduğunu duyurdu.