BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.505,90
HABER /  GÜNCEL

Sakarya 9 Nisan hava durumu alarmı

Sakarya için yapılan son hava durumu tahminlerine göre şiddetli yağış ve fırtına var. 9 Nisan hava durumu tahmininde meteoroloji uyarı verdi.

Abone ol

SAKARYA için yapılan son hava durumu tahminlerine göre sabah saatlerinde başlayan yağışın bugün gece saatlerine kadar aralıksız ve kuvvetli olarak etkili olması bekleniyor. Sakarya 'da hava durumu ancak haftasonu mevsim normallerine dönecek. 

Nisan ortasında bir çok ile kar yağarken Marmara bölgesindeki illeri ise şiddetli yağmur ve fırtına vurdu. Meteoroloji bugün sitesine İstanbul , Kocaeli , Sakarya ve Yalova için uyarı koydu.
Hava durumu tahminlerine göre İstanbul ve diğer üç ilde sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağış aralıksız ve çok kuvvetli olarak bugün gece saatlerine kadar etkili olacak. Poyraz Fırtınası birlikte devam edecek olan şiddetli yağışlar metrekareye 25 - 50 mm arasında yağış bırakacak. Kuvvetli fırtına ve sürekli yağmurun meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

SAKARYA 9 NİSAN HAVA DURUMU TAHMİNİ
Meteorolojinin alarm verdiği illerden Sakarya 'da da bugün şiddetli yağışlar etkili olacak. Sakarya 'da hava sıcaklığı en yüksek 6 dereceyi görecek. Bugün gün boyu görülecek şiddetli yağışlar 10 Nisan cuma günü de etkisini devam ettirecek. Haftasonu Sakarya 'da hava sıcaklığı yükselmeye başlayacak ve yağmur duracak.

sakarya-hava-durumu-9-nisan.jpg

İSTANBUL HAVA DURUMU TAHMİNİ