BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,14
HABER /  GÜNCEL

Sahur'da kıymalı pide cinayeti

Kayseri'de gece gec saatlerde kendisine kıymalı pide yapmasını isteyen kişi ile fırıncı arasındaki tartışma ölümle sonuçlandı.

Abone ol

Kayseri'de pide fırını sahibi ile iki müşteri arasında "kıymalı pide" yapma yüzünden çıkan kavgada, bir kişi bıçaklanarak öldürüldü.

İddiaya göre, Orhan Kızıl ve akrabası Rıfat Kızıl, Kocasinan ilçesi Yavuzlar Mahallesi Lokman Caddesi'ndeki bir pide fırınının çalışanlarından gece saatlerinde kıymalı pide yapmalarını istedi.

Fırın sahibi Sait K. ise hamurunun olmadığını belirterek, müşterilerinden daha sonra gelmelerini istedi.

Bunun üzerine taraflar arasında geçen diyalog nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada, Rıfat Kızıl bıçakla yaralandı. Bir yakınının aracıyla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Kızıl, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kızıl'ın hastane önünde bekleyen yakınlarının arasından olaya karıştığı iddia edilen bir kişiyi, polis ekiplerinin gözaltına almak istemesi üzerine arbede çıktı. Çevik kuvvet ekipleri, cop ve biber gazı kullanarak grubun içinden kavgaya karıştığı öne sürülen kişiyi gözaltına aldı.

Olayın ardından kaçtığı ileri sürülen zanlı Selçuk Y. ile kavgaya karıştıkları iddia edilen Sait K, Onur K, Mustafa K. ve Orhan K'nın gözaltına alındığı bildirildi.

Cinayet zanlısı Selçuk Y'nin, fırın sahibi Sait K'nın yakını olduğu öğrenildi.