BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,12
ALTIN 2.326,21
HABER /  GÜNCEL

Sahte Mehdi'nin kadın müritlerine yaptıklarına bak! Yok artık...

Kendini Mehdi ilan eden ve dua ile hastaları tedavi ettiği iddasıyla televizyon ekranlarında canlı dua seansları yapan Tuncer Çiftçi'nin son marifeti "yok artık" dedirtti. Çiftçi, şifa arayan kadınları buz gibi şelalenin altından geçirerek eğlenirken ortaya çıktı.

Abone ol

TUNCER Çiftçi... Canlı yayında şifa dağıttığını, kendisinde keramet olduğunu, onunla uğraşanın başı beladan kurtulamayacağını söylüyor.
Mehdinin şuan yaşadığını söyleyip kendini adres gösteriyor. Müritlerinin büyük çoğunluğu kadınlardan oluşan Çiftçi, müridi yaptığı kadınlara her istediğini yaptırıyor. Kocaeli merkezli çalışan sahte Mehdi Tuncer Çiftçi, son olarak buz gibi şelalenin altından kadınları geçirip onlarla eğlenirken ortaya çıktı...

BENİ EN ÇOK SEVENLER ŞELALENİN ALTINA GİRSİN... Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, bir grup kadınla bir şelaleye giden ve elindeki sopayla suyun içine giren Tuncer Çiftçi, beraberindeki kadınların şelalenin altından geçmelerini istiyor. Çiftçi'nin “Beni en çok sevenler şelalenin altına girecek ve çıkacak” sözleriyle beraber farklı yaş gruplarından onlarca kadın kendilerini şelalenin altına atıyor.


Tuncer Çiftçi'nin, kadınlarla düzenlediği etkinliklerden birisi de umre ziyareti...

ADNAN OKTAR'DAN TEK FARKI... Uydudan yayın yapan Gonca Tv sahibi olan Tuncer Çiftçi, canlı yayında şifa dağıttığını, kendisinde keramet olduğunu, onunla uğraşanın başı beladan kurtulamayacağını söylüyor. "İkinci Adnan Oktar olma yolunda" ilerlediği belirtilen Tuncer Çiftçi'nin Oktar'dan tek farkı zengin kesimler değil de daha alt tabaka kadın ve erkekleri hedefliyor olması gösteriliyor. 

İŞTE SAHTE MEHDİ'NİN BAZI İCRAATLARI... Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan Tuncer Çiftçi ile ilgili yazdığı yazıda, şu şok bilgileri paylaşmıştı.

- Bu şarlatan, Türkiye'nin çeşitli illerinde yaptığı salon programlarında giriş bileti satarak insanları ‘Sizi her türlü hastalıktan kurtaracağım.’ diyerek umut satıyordu misal. Toplantı deyip geçmeyin. Bu sahtekârın salon programına asgarisinden bin kişi katılıyor. Orada ettiği dualarla kanser dâhil her türlü hastalığı iyileştirdiğini iddia ediyor falan.

- Sahibi olduğu Kocaeli merkezli radyo istasyonunda ‘Elektriklerimizi kesecekler, bize bağış yapmazsanız bu güzel duaları size ulaştıramayacağız.’ diyerek para topluyordu misal.

- Hatta radyosundan ‘cennet garantili mezar yeri’ sattığı dahi vakidir. Mezar yerlerini kapıştı insanlar.