BIST 9.548
DOLAR 32,54
EURO 34,66
ALTIN 2.489,81
HABER /  GÜNCEL

Sahte canlı bomba bakın kim çıktı?

Başbakanlık önünde korku dolu anlar yaşanmasına neden olan ve gözaltına alınan Tuğrul B. biblo ustası ve tv programlarına da çıkan bir isim.

Abone ol

Başbakanlık önünde korku dolu anlar yaşanmasına neden olan ve gözaltına alınan Kahramanmaraş doğumlu Tuğrul B. biblo ustası ve tv programlarına da çıkan bir isim.

Tuğrul B., 16 yıl önce kaza geçirdiği, demir işini bırakıp hamurdan biblolar yaptığı öğrenildi.

SUÇ KAYDI YOK, SEBEP MADDİ SIKINTI

Başbakanlık önünde bomba görüntüsü verdiği düzenekle eylem yapan Tuğrul B.'nin herhangi bir suç kaydı bulunmadığı, eylemi maddi sıkıntı yüzünden gerçekleştirdiğini ifade ettiği öğrenildi.

155 polis ihbar hattına yapılan bir ihbarı değerlendiren Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Başbakanlık binasına yönelik eylem yapılacağı bilgisini ve bir kişinin eşgalini tüm birimlere dağıttı.

Eşgale uyan bir kişinin Başbakanlık binasına yaklaştığını fark eden güvenlik güçleri, üzerinde kablo sarılı düzeneği de görünce zanlıya dur ihtarında bulundu ve havaya uyarı ateşi açtı.

BOMBA SÜSÜ VERDİ

Güvenlik güçleri bu sırada yere yatan zanlıyı üzerine kapanarak etkisiz hale getirdi.

Güvenlik güçlerince ifadesine başvurulan zanlının Kahramanmaraş doğumlu Tuğrul B. olduğu, eylemi maddi sıkıntı ve kredi kartı borcu yüzünden gerçekleştirdiği bildirildi.

Zanlının suç kaydının olmadığı ve herhangi bir örgütle bağlantısı bulunmadığı öğrenildi.

Bayır'ın üzerinde bomba olmadığı, kabloları cam macuna sararak bomba görüntüsü verdiği düzeneği beline bağladığı kaydedildi.

Zanlının ifade işlemleri sürüyor.

BAŞBAKANLIK'TA CANLI BOMBA PANİĞİ... TIKLAYIN

Ankara'da Başbakanlık önünde öğlen saatlerinde hareketli saatler yaşandı. İşte dakika dakika yaşananlar...

BİR ÇOK KEZ TELEVİZYONA ÇIKMIŞ

15642.jpg