BIST 9.458
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.497,94
HABER /  MEDYA

Elenen Sahra'dan şok Turabi itirafı

Survivor'dan kim elendi sorusu dün cevabını buldu. Hilmicem'in adını söylemesi ile Survivor All Star'a veda eden Sahra, Turabi ve takım arkadaşları hakkında itiraflarda bulundu.

Abone ol

Survivor eleme gecesinde yarışmadan giden isim Sahra oldu. Dokunulmazlık sembolunun sahibi olan Hilmicem tarafından adı söylenen ve Survivor SMS sonuçlarına göre en düşük oyu ayan Sahra, yarışmadan dün gece elendi. Acun Medya yarışmadan elenen Sahra'nın iddialı açıklamalarını yayınladı.

'TURABİ'NİN CANINI YAKMAK İSTEDİM'

Survivor All Star'dan elenen isim olan Sahra'nın Turabi ile iligli söyledikleri çok konuşulacak. Turabi'nin canını açıktığı için onun da canının yanmasını isteyen Sahra iddialı itiraflarda bulundu.

screen-shot-2015-05-21-at-12.27.15-pm.png

Bu sezon Turabi’ye neden uzak durdun sorusuna şöyle cevap verdi. 'Geçen sene Turabi ile çok şey yaşadım. Turabi ile aramızla ne yaşanırsa yaşansın, sonunda yine onu destekledim. Türkiye'ye dönünce bu desteğimi başka yerlere çekmiş, samimiyetsiz bulmuş. Ben de bu sene ona sırtımı döndüm  ve o yolda yürüdüm. Zaten Survivor All Star'a gelmekteki amacım finale gitmek ve Turabi ile sonuna kadar savaşmaktı. Dayanabildiğim yere kadar savaştım. Turabi'yi asla düşman olarak görmedim ama gerçekten canımı yakan bir insanın canını yakmak istedim ve bu şekilde hareket etmek istedim. '

screen-shot-2015-05-21-at-12.29.05-pm.png

HASAN ROL YAPTI MI?

Hasan normal hayatında bu sakinliğe sahip bir insan. Her zaman sakin bir insan. Hasan gerçekten çok iyi bir insan.

“Hasan hiçbir zaman rol yapmadı” Turabi ona düşmanca bakabilir ancak o gerçekten çok iyi bir insan. “Begüm ile karakterlerimiz pek uymuyor” Begüm beni gerçekten çok hayal kırıklıklarına uğrattı ancak… “Hilmicem, Turabi’nin gölgesinde kalıyor!”

SAHRA DÜN SURVİVOR ALL STAR'DAN BÖYLE ELENDİ

Acun Medya'nın Survivor gönüllüler SMS sıralaması sonuçlarını açıklamasıyla birlikte Survivor All Starda bu hafta ' kim elendi ' sorusu yanıt buldu. Acun Ilıcalı 20 Mayıs Survivor SMS sonuçlarına göre haftanın birincisinin Hasan olduğunu açıkladı. SMS sıralaması sonuçları bomba çıkınca giden isim Sahra oldu.

Acunn Medya'nın büyük bir merakla beklenen gönüllüler SMS sıralamasını açıklamasıyla birlikte önce haftanın birincisi ortaya çıktı. Hasan geçen haftaki gibi gönüllüler SMS sonuçlarında yine haftanın birincisi oldu. Hasan "Survivor'ı yaşamaya geldim, biraz duygulandım" diyerek gözyaşı döktü. Hasan birinciliği için 'Ben Survivor'ın dost halini çok seviyorum, herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

HASAN TURABİ ELENSİN DEDİ
survivor-all-star-kim-elendi-gönüllüler-sms-siralamasi-sonuçlari-20-mayis.jpgHasan gönüllüler SMS sıralaması sonuçlarına göre haftanın birincisi olunca elenme potasından ismi düştü. Hasan kimin elenmesini istediğini 'Aslında çok fazla seçenek yok. Turabi' diyerek beklenen ismi açıkladı. Turabi 'Fazla seçenek yok. Hasan birinci olunca adımın çıkacağımdan emindim. Ödüller bizi birbirimize yaklaştardı' diyerek Hasan'ın onun adını vermesi hayli hoşgörülü karşıladı.

HİLMİ CEM KİMİN ADINI VERDİ?
Dokunulmazlığı kazanan Hilmi Cem sürpriz yapmadı. Begüm ya da Sahra'nın adını vermesi bekleniyordu. Hilmi Cem 'üzülerek' diyerek Sahra 'nın adını elenmek üzere söyledi.

SURVİVOR ALL STAR 'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?
survivor-all-star-kim-elendi---sahra-veda-etti-20-mayis.jpg
Survivor elemesinde Hasan birinci olduğu için adı elemeden çekildi. SMS oylaması sonuçlarına göre Turabi , Bozok ve Sahra arasından en düşük oyu alan kişi elendi.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI ŞOK ETTİ
Bu hafta SMS sıralaması sonuçları şoke etti. Zira Hilmi Cem ilk kez son sırada yer aldı. Bozok elenir diye beklenirken Sahra Survivor All Star 'da bu hafta elenen isim oldu.
İşte Survivor All Star 'ın herkesi şaşkına çeviren SMS oylaması sıralaması;

6. Hilmi Cem
5. Begüm
4. Sahra
3. Bozok
2. Turabi
1. Hasan

SAHRA ELENİNCE NELER SÖYLEDİ?
survivor-sahra-elendi-2015-all-star-sms-siralamasi.jpg
Sahra ismini duyduğu anda hıçkırıklara boğuldu. 'Normalda giden hisseder' diyen Sahra adının çıkmasını hiç beklemediğini söyledi. Sahra "Gideceğimi hiç düşünmüyordum. Benim hayallerim burda bitiyormuş. Hayırlısı buymuş duadan başka bir şey söyleyemiyorum şu anda" dedi.

Sahra veda ederken özellikle Hasan'a sıkı sıkı sarıldı ve hıçkıra hıçkıra ağladı. Begüm ile vedalaşması da ağlamaktan hayli uzun sürdü.