BIST 9.530
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.485,33
POLİTİKA

Sahneye davet edilen İbrahim Tatlıses, Erdoğan'ın nasıl doğalgaz bağlattığını anlattı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir mitinginde bu kentten milletvekili aday adayı olan İbrahim Tatlıses'i sahneye davet etti. Tatlıses Erdoğan yaşadığı doğalgaz anısı anlattı ama tarihlerin uyuşmadığı ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir mitinginde milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan İbrahim Tatlıses'i sahneye davet etti. Sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, Erdoğan’la ilgili ilginç bir anısını anlattı. Tatlıses, oğlu İdo iki aylıkken, villasında doğalgaz olmaması nedeniyle üşüdüğünü, bu yüzden dönemin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı olduğunu iddia ettiği Erdoğan’ı aradığını ve bunun üzerine doğalgaz bağlatıldığını söyledi.

Tatlıses şöyle konuştu: Ben bu insanın neyine tavım biliyor musunuz? İdo doğmuştu, iki aylıktı. Belediye başkanıydı İstanbul’da. Dedim ki “Sayın başkanım, bizim evimizde, yani orada bir koca villamız var ama üşüyoruz. Doğalgaz bağlanmış ama bizde yok.” Dedim ki “İdo iki aylık, üşüyor.” 10 dakika sonra aradı dedi ki “Yokmuş ama ben kendi şeyimden vereceğim.” Ve iki ay sonra doğalgazımız bağlandı ve İdo üşümekten kurtuldu.

Ancak İbrahim Tatlıses’in anlatımının aksine oğlu İdo 15 Şubat 1992 doğumlu iken Erdoğan 1994’te İBB Başkanı olmuştu.

Sitene Ekle