BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.494,03
HABER /  MAGAZİN

Şahin Irmak'ın nişanlısı Miss Asena Tuğal kimdir?

Şahin Irmak Asena Tuğal ile nişanladı. Asena Tuğal 2006 Miss Turkey 4. Güzeli aynı zamanda bir çok dizide rol aldı. Asena Tuğal kimdir?

Abone ol

Asena Tuğal önceki Şahin Irmak ile Beşiktaş Renaissance Hotel’deki Roof adlı mekanda nişanlandı. Asena Tuğal bir Türkiye güzeli, bir çok dizi de rol aldı.

Bir çok dizi de gördüğümüz fakat hakkında çok az şey bildiğimiz oyuncu Asena Tuğal, önceki akşam sade bir tören le BKM oyuncularından 'Hıyarlı Baba' olarak tanıdığımız oyuncu Şahin Irmak ile evliliğe ilk adımı atıp nişanlandı. Törene çiftin dostları ve Yılmaz Erdoğan da katıldı. Şahin Irmak nişanlısını yüzükler kesildikten sonra öperek kutladı. Bu haberin ardından Asena Tuğal kimdir merak konusu oldu. Magazinin içinde bir birliktelik yaşamayan ikili hakkında akıllarda soru işaretleri oluştu.

ekran-resmi-2015-03-10-11.34.21.png

ASENA TUĞAL KİMDİR?

Asena Tuğal ilk olarak TGRT de ve daha sonra Kanal D ve Show Tv de haber muhabiri olarak devam etti. Ekran önündeki bu başarısından sonra Rai Una’da medya reklam departmanında çalışarak bir 6 yıl kadar ekran önünden uzak durarak kariyerine bu şekilde devam etti. Daha sonra oyunculuk kariyeri başladı. Akasya Durağ Ömre Bedel Öğretmen Kemal gibi dizilerde rol aldı.

ekran-resmi-2015-03-10-11.34.11.pngÜlkemizi Miss International'da temsil edeen Asena Tuğal, 1984 istanbul doğumlu. Boğaziçi Üniversitesinde double major yapmış aynı dönemde Matematik ve Fen Bilimleri fakültesinden mezun olmuştur. İngilizce ve İtalyanca bilen güzel, siyah kuşak sahibi. Kürek sporunda Balkan Şampiyonası 3'üncülüğü de bulunan Tuğal Aynı zamanda Asena Tuğal 2006 yılında Mıss Turkey 4. Güzeli seçildi.

ekran-resmi-2015-03-10-11.33.58.pngÖnceki akşam nişanlanan çift, Asena Tuğal’in evinde yapılan kız isteme merasiminden sonra Beşiktaş Renaissance Hotel’deki Roof adlı mekanda kutlama partisi yaptı. Irmak müstakbel eşini ateşli bir öpücükle kutladı.Uzun süredir yaşadıkları birlikteliklerini nikah masasına taşımaya karar veren Şahin Irmak ve Asena Tuğal çifti önceki akşam nişanlandı. Asena Tuğal’in evinde yapılan kız isteme merasiminden sonra bir mekanda parti veren ikili tüm gece el ele, tebrikleri kabul etti. 

ekran-resmi-2015-03-10-11.43.34.pngASENA TUĞAL KİMDİR? FOTO GALERİ (TIKLA-GÖR)