BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,62
ALTIN 2.488,74
HABER /  SPOR

Sahayı karıştıran pozisyon

45. dakikadaki pozisyon sahayı karıştırdı. Edu hakeme top attı. Mosturoğlu hakem için ağır konuştu.

Abone ol

İNTERNETHABER
Nur Akman


Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu Bursaspor maçının ardından hakeme veryansın etti. "Hakem 1 golümüzü ve penaltımızı vermedi" dedi.


45. DAKİKADAKİ TARTIŞMALI POZİSYON

Mosturoğlu'nun bahsettiği pozisyon Fenerbahçe-Bursaspor karşılaşmasının 45. dakikada yaşandı. Semih'in attığı pasa doğru koşan Fenerbahçeli futbolcu Alex, Bursasporlu futbolcu tarafından ceza sahası içerisinde düşürüldü.

SAHA KARIŞTI

Ancak hakem Tolga Özkalfa öyle düşünmüyordu. Alex'in kendini yanıltmak için bilerek düştüğü gerekçesiyle penaltı vermediği gibi, Alex'e sarı kart gösterdi.

İlk yarı düdüğü çaldığında ise Fenerbahçeli futbolcular hakemin üzerine yürüdüler. Edu hakeme top fırlattı. Tolga Özkalfa bu hareket üzerine Edu'ya da sarı kart gösterdi.

"HAKEM 1 GOLÜMÜZÜ VE 1 PENALTIMIZI VERMEDİ"

Maç bittiğinde kameralar karşısına geçen Şekip Mosturoğlu sadece bu maçta değil, ligin başından beri her maçta ağır hakem hatalarıyla karşı karşıya kaldıklarını söyledi. "Bunu bugüne kadar dili getirmedim çünkü 'maçı kaybettiler, bahene arıyorlar' denmesini istemedik. 1-0 öndeyken ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmayan golümüz var. Edu'nun ayağı çatladı ama hakem faul vermedi. Alex'in yediği tekmeyle omzu çıktı hakem o pozisyonda faul vermedi. Emre'nin de yediği tekmelerin ardından sakatlık geçirdi. Belki de Milli Takım'ın bu yüzden puan kaybetti. Sonra da Emre'ye kronik sakat, sakatlığı nüksetti diyorlar. Biz hakem hatalarının sürekli bize değil, kimseye tekrar etmemesini istemiyoruz.

Bu maçta da ağır bir hakem hatası yaşadık. Hakem 1 golümüzü ve bir penaltımızı vermedi. Çok büyük bir hata yaptı. Hakemin adil olması gerekli. Hakem bugün bu kurala uyamadı. Yine şikayetçi olacağız" dedi.