BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.488,52
HABER /  MAGAZİN

Şahan Gökbakar'ı havaya uçuran haber!

Şahan Gökbakar baba oldu. Mutlu haberi Instagram'dan takipçilerine duyuran Gökbakar, geçtiğimiz aylarda oyuncu Selin Ortaçlı ile dünya evine girmişti.

Abone ol

Oyuncu üç yıldır birlikte olduğu Selin Ortaçlı ile Prag'da sade bir törenle dürya evine giren Şahan Gökbakar baba oldu. Ünlü oyuncu mutluluğunu Instagram'da takipçileriyle paylaştı.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, baba oldu. Pragda geçtiğimiz aylarda dünya evine giren Şahan Gökbakar, oyuncu Selin Ortaçlı ile Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da nikah defterine imza atmıştı. 

GÜZEL HABERİ TAKİPÇİLERİNE DUYURDU

Veeeeee BABA oldum... Ne kadar sevgim varsa kalbimde evlat icin hepsi senin olsun oglum! Hayatimizin bir omur boyu surecek en ozel filminde saglikla huzurla yer almak nasip olsun seninle beraber oglum. Bildiklerimi ben sana ogreteyim bilemediklerimi de sen bana yasat. Anneni hic uzme, bana bu mutlulugu yasatan kadindir o. Canımdır. Senin kadar onuda sevdiğimi unutma:) Her daim yanimda olan, bana guc kuvvet veren, gururlarin basarilarin en buyuklerini yasatan tum sevenlerimin dualari ve yurekten sevgileri seninde uzerine olsun!! Allah tum evlatlarimizi bizlere bagislasin...