BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,18
ALTIN 2.242,34

Şahan Gökbakar: Sadece Recep İvedik yapmak istemiyorum

Şahan Gökbakar: Sadece Recep İvedik yapmak istemiyorum

Şahan Gökbakar 10 günde 361 bin 424 kişi tarafından izlenen filmi ‘Kayhan’ın halk galasını memleketi İzmir’deki Optimum AVM’de yaptı. Sözlerine ‘Merhaba Hemşolar’ diye başlayan Şahan Gökbakar gençler tarafından soru yağmuruna tutuldu

Şahan Gökbakar: Sadece Recep İvedik yapmak istemiyorum

Komedyen Şahan Gökbakar ve yönetmen Togan Gökbakar, önceki gün ‘Kayhan’ filminin halk galası için İzmir’de bulunan Optimum AVM’de sinemaseverlerle buluştu. Memleketlerinde bulundukları için çok mutlu olduklarını vurgulayan ikili, izdihamla karşılaştı. Kendisine filmle ilgili nasıl tepkiler aldığı sorulan ünlü komedyen: "Filmimizden, kalitesinden, içeriğinden, esprilerinden son derece memnunuz. Filmlerimle insani hırslar üzerinden bağlar kurmuyorum. İnsanlardan da bunun bir iş olduğunu ama hayatımı yönetmediğini bilmelerini istiyorum. Filmde oyunculuk da daha abartı, o yüzden daha niş bir kitleye hitap ediyor” cevabını verdi.

Şahan Gökbakar: Sadece Recep İvedik yapmak istemiyorum

Gökbakar, yaptığı her filmin Recep İvedik’le karşılaştırılması hakkında ise “Bir rekoru kaç kere kırmak gerekiyor, kıran biri olarak söylüyorum çok da önemli değil. Sadece Recep İvedik yapan biri olmak istemiyorum” dedi. Gökbakar, Recep İvedik 6 ve Celal Ceren 2’yi çekeceklerini söyledi. Gökbakar, ‘Eşiniz Selin Gökbakar’la bir projede rol almayı düşünür müsünüz?’ sorusunu “Daha bir videonun içinde yer alamıyoruz, uzun metrajı nasıl çekelim? Onunla beraber bir projeyi çok isterim, zaten ona teklif ettim. ‘Senin karşında oynayamam ben, gülerim’ dedi ama bakalım” diye yanıt verdi.