BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.501,25
HABER /  MAGAZİN

Şahan Gökbakar kadın kılığında

Şahan, kadın kılığına neden girdi? Hayatındaki kadınların nasıl olmasını istiyor? İşte cevapları...

Abone ol

İlk sayısını mart ayında çıkaran 46 dergisinin ikinci sayısı raflardaki yerini aldı. Yaratıcı yönetmenliğini Mehmet Turgut’un yaptığı dergi bu kez kapağına Şahan Gökbakar’ı taşıdı. Dergiye kadın kılığında pozlar veren Gökbakar, kadınlarla ilgili görüşlerini de anlattı:

ANNEM GİBİSİNİ BULAMAM

Hayatımda en sevdiğim kadın annemdir. Annelerimiz gibi özel kadınlar bulmak artık çok zor. Ben de bu sebeple sevgili ararken, böyle bir kıstasa girmiyorum. Girmiyorum ki sevgilim olabilsin! Yeni cins kadınlar var; daha erkeksi, her yere girip çıkabilen, oturması kalkması bir garip, ‘Kendi ayaklarımın üzerinde dururum’ tribindeki kadınlar... Onlar bana çekici gelmiyor.

KADIN GİBİ DAVRANMALI

Daha çok hanım hanımcık, oturmasını kalkmasını bilen, kadınlığının farkına varanlar bana çekici geliyor. O yüzden “sevdiğim kadın, kadın gibi davranmalı” demiştim. Bunu da her zaman arayacağım gibi geliyor... Bu arada ben, kadınları hiçbir zaman kadınsı güdülerine yenik düşürecek hale getirmedim. ıstedikleri tek şey, sevdikleri adamın onlarla ilgilenmesi. Bunu ciddi anlamda yaptığın sürece, hiçbir kadın tehlikeli değildir.