BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75
HABER /  GÜNCEL

Sağlık durumları hakkında açıklama

Üzerlerine düşen spot ışıklarının ardından hastaneye kaldırılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in eşlerini...

Abone ol

Üzerlerine düşen spot ışıklarının ardından hastaneye kaldırılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in eşlerinin sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.
Denizli’de bu yıl 5’incisi yapılacak olan 5. Türkçevizyon Yarışması öncesi talihsiz bir kaza yaşandı. Pamukkale Antik Tiyatro’da esen sert rüzgardan dolayı spot ışıklarından bir tanesi Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci ve Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in üzerine düştü. Bu sırada düşen spot ışığına engel olmaya çalışan Sümeyye isimli bir kadın koruma da yaralandı. Kafalarına düşen spot ışığının ardından yaralanan Ayşen Zeybekci’yi eşi Nihat Zeybekci kucağın alarak ambulansa götürdü. Denizli Valisi Demir’in eşi Nurtaç Demir ise daha hafif yaralı olduğu için özel arabasıyla yola çıktı. Yaralılar Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yapılan ilk tetkiklerde herhangi bir sıkıntı olmadığı ve sadece küçük sıyrıklar olduğu öğrenildi.
AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, hastane önünde açıklama yaptı. Talihsiz bir kaza yaşandığını belirten Uçar, "Hiç beklemediğimiz bir şey oldu. Ancak şu anda hemen bakan ve valimizin eşleri hem de koruma kızımızın sağlık durumları gayet iyi. Tüm tetkikler temiz çıktı. Koruma kızımızın da elinde kırık olmadı anlaşıldı. Ucuz atlatıldı" dedi.
Sökülen parçalardan bir spor ışığının yuvarlanarak Bakan ve Vali eşlerinin kafasına düştüğünü anlatan Uçar, "Hiç beklenmedik anda oldu. Daha yukarıdan düşse daha sıkıntılı olurdu. Daha tedbirli olmak lazım. Bakanımız da olayın ardından eşini kucaklayarak ambulansa götürdü. Yaralılarımızın durumları gayet iyi. Hepimize geçmiş olsun. Yapılan tüm tetkikler temiz çıktı. Bu gece burada kalacaklar" diye konuştu.
(İHA)