EKONOMİ
01 Şubat 2012 Çarşamba 09:220 Yorum4693 okunmaDanıştay, acil servislerde çalışmadıkları halde, mesai saatleri dışında bu servislerde görevlendirilen hastane personelini sevindirdi
- Haber
Bu personelin döner sermayeden aldıkları ücretler çalıştıkları birime göre hesaplanıyordu. Ancak Danıştay bu hesaplamanın yanlış olduğuna hükmetti ve görevlendirilen kişilerin ek ödemesinin de acil servis katsayısından yapılmasına karar verdi.
ÜNİVERSİTEYE DAVA
Danıştay'ın emsal niteliğindeki kararıyla hastane çalışanlarının eline 200 lira fazla ek ödenek geçecek. Türk Sağlık-Sen tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bir çalışan adına açılan davada, mesai saatleri dışında Acil Servis Bölümü'nde nöbet tutarak verdiği hizmetin, döner sermaye ek ödemesinde riskli birimler katsayısıyla hesaplanması istendi.
200 LİRA EK ÜCRET
İzmir 4. İdare Mahkemesi davayı açan laborantın lehine sonuçlandırdı. Danıştay 8. Daire'de mahkemenin kararını onayladı. Hastane döner sermaye geliri ve çalışanların riskli birimlere hizmet ettiği süre göz önüne alındığında üniversite hastanesi çalışanları, 200 TL'ye kadar ek döner sermaye gelirine kavuşabilecekler.












DİĞERKavgada bağırsakları döküldüÇöplerden hurda ve kağıt toplayan iki kişinin arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce taraflardan biri bıçağıyla dehşet saçtı.
GÜNDEMBabacan yeni bir uygulamayı açıkladı Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, yeni bir alanın önünü açtıklarını, duyurdu. Babacan, yeni uygulamanın ayrıntılarını anlattı.
DÜNYAİşte Hıristiyanlığı bitirecek İncilİran'da Devrim Muhafızları ile bağlantılı site Türkiye’nin elinde bulunan Barnabas İncili'nin Hıristiyanlık dinini çökerteceğini ileri sürdü
DİĞERBöyle olay ne görüldü ne duyuldu!Kalp krizi geçiren eşine kalp masajı yapılırken kendisi de kalp krizi geçirdi. İşte o yürek burkan haber...
3.SAYFAGenç kızı tuzağa düşürüp taksitle sattılarAnraka'Da tuzaklarına düşürdükleri kadınları satan çeteye düzenlenen operasyonla 27 kişi gözaltına elindi
DİĞERMalatya'da korkutan deprem!Malatya'nın Pütürge ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
FUTBOLYazıcı'nın yeni yönetiminde kimler var?Bursaspor başkanlığına son kez talip olduğunu açıklayan İbrahim Yazıcı'nın yönetiminde yapacağı revizyon merak konusu...- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
DİĞERBu soruların cevabını bilen kazanıyorBu yarışmayla hem eğlenin hem de bilginizi ölçün. İşte size eğlenceli bir fırsat...
GEZİRegaip Kandili'nde böyle dua edin!Bu gecel Recaip Kandili. Peki ama Üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen bu gece nasıl dua edilmelidir?
DİĞERAhmet Kaya ölmedi Pakistan'da yaşıyorTürkçe Olimpiyatları'nın Pakistan finalinde, Ahmet Kaya'nın Giderim adlı parçasını söyleyen genç dinleyenleri mest etti.
3.SAYFASevişirken basılan polis olay olduGünün sıradışı olayının adresi Trabzon. Polis sevgilisi ile arabada sevişirken basılınca ortalık karıştı. - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Tel : +90 212 266 99 99 / Faks : +90 212 266 98 98










































