BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Sağlık Bilimleri Üniversitesi SBÜ öğrenci alım sonuçları TC ile sorgulama

Sağlık Bilimleri Üniversitesi sınav sonuçları açıklandı. Milli savunma Bakanlığı (MSB) Sağlık Bilimleri Üniversitesi ara sınıf adayları için sonuçlar ve kesin kayıt tarihleri açıklandı. SBÜ için başarılı olan adayların kayıt işlemleri Gülhane Erkek Öğrenci Yurdu/Ankara adresine yapılacağı açıklandı.

Abone ol

Sağlık Bilimleri Üniversitesi ara sınıf öğrenci alım sonuçları erişime açıldı. SBÜ için başarılı olan adayların kayıt işlemleri 3 Eylül'de başlayacak. Sağlık Bilimleri Üniversitesi sınav sonuç sorgulama sayfası ve kayıt tarihleri bilgisi haberimizde. 

Milli savunma Bakanlığı MSB, Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2018-2019 yılı SBÜ Ara Sınıf Birinci Grup adaylarının ikinci seçim aşamaları tamamlandığı duyuruldu. SBÜ için başarılı olan adayların kayıt işlemleri Askeri Sağlık Hiz. Brl. K.lığında, Sağlık Bilimleri Üniversitesi SBÜ Gülhane Erkek Öğrenci Yurdu/Ankara adresine yapılacağı açıklandı.

Kayıt tarihleri; 4'ncü sınıf adaylarının 03 Eylül 2018 tarihinde mesai saatlerinde “08.00 ile 17.00 saatleri arasında”,  2'nci ve 3'ncü sınıf adaylarının 19 Eylül 2018 tarihinde mesai saatleri içerisinde “08.00 ile 17.00 saatleri arasında” kayıt işlemleri yapılacaktır.MSB, Sağlık Bilimleri Üniversitesinden yapılan kayıtla ilgili açıklamada belirtilen tarihte kesin kayıt işleminin yapılmaması durumunda adaylık sona erecek.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN

Askeri okullara girme hakkını elde eden öğrenciler için düzenlenecek yüklenme senedi ve tutarları da belli oldu. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Milli Savunma Bakanlığı nam ve hesabına bağlı olarak Sağlık Bilimleri Üniversitesine alınacak öğrenciler için yüklenme ve kefalet senetlerine esas tazminat tutarlarına aşağıdaki evraklar listesinden ulaşabilirsiniz.