BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.426,78
HABER /  GÜNCEL

Sağlık Bakanı istifa mı etti? Kulisleri sallayan iddia!

Başkent Ankara akşam saatlerinde hareketlendi. Kulislerde Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın istifa ettiği ve istifa dilekçesini de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunduğu iddia ediliyor.

Abone ol

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın milletvekilleri ve teşkilat çekişmesi arasında kaldığı için istifa etmek istediği iddia ediliyor.

Başkent’te önemli bir iddia gündeme geldi. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın istifasını sunduğu ileri sürüldü. İstifanın nedeniyse teşkilat içerisindeki çekişme olarak belirtildi. Demircan’ın, il müdürü atamalarından dolayı, istifasını Cumhurbaşkanına sunduğu ileri sürüldü.

TEŞKİLAT VE MİLLETVEKİLLERİ ARASINDA KALDI

Gerçek Gündem’in iddiasına göre, İl sağlık müdürlüğünün sözleşmeli hale getirilmesi ve maaşlarının yükseltilmesi sonrasında, yüzlerce kişi, il müdürü olmak için araya hatırlı kişiler koydu. Bunun sonucunda hem AK Parti İl teşkilatları ile milletvekilleri arasında hem de milletvekilleri ile Sağlık Bakanı Demircan arasında, çok sayıda tartışma yaşandı.

İSTİFASINI ERDOĞAN'A SUNDU İDDİASI

Baskılara ve yaşananlara tahammül edemeyen Bakan Demircan’ın, istifasını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunduğu iddia ediliyor. Ancak, Erdoğan’ın istifaya soğuk baktığı ileri sürülüyor.