BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,76
HABER /  SAĞLIK

Sağlık Bakanı Akdağ şehit cenazesinden mesajı verdi

BALIKESİR bugün şehidini uğurlarken Sağlık Bakanı Akdağ da oradaydı. Bakan Akdağ, "Zalimlerle, teröristlerle, terörü besleyenlerle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek." dedi.

Abone ol

Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerden Yüzbaşı İlker Acar'ın (37) cenaze törenine katılmak için Balıkesir'e giden Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

Akdağ, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin kahraman 13 askerini helikopter kazasında şehit verdiğini hatırlattı.

Tüm ülkeye başsağlığı dileyen Akdağ, şöyle konuştu:

Sağlık Bakanlığından ‘Sigaranı Söndür Çiçeğini Al' kampanyası

-"Hepimizin yüreğini dağlayan bir kaza oldu. Kardeşlerimiz, kahramanlarımız şehit oldular. Hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Rabbim hepsinden razı olsun. Bu kahramanlar olmasa biz evlerimizde rahat uyuyamayız. Türkiye'nin bulunduğu yer, tarihimiz bütün bunları göz önüne aldığımızda bu yurdu şehitlerimiz bize emanet ettiler. Bugün de şehitlerimizle bu yurdu muhafaza ediyoruz. Tekrar hepsinden Allah razı olsun."

BU MÜCADELE SÜRECEK
Teröristlerle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayan Akdağ, "Elbette zalimlerle, teröristlerle, terörü besleyenlerle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek. Şehitler tepesi boş kalmayacak ama bu millet tarihine, geçmişine layık bir biçimde geleceğine de sahip çıkıyor. Büyük Türk milleti şehitleriyle beraber bağımsızlık, özgürlük, mücadelesine devam edecek." ifadelerini kullandı.

Bakan Akdağ'a, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Mahmut Poyrazlı ve Kasım Bostan ile Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da eşlik etti.

Akdağ, daha sonra şehidin cenaze törenine katılmak için Zağnos Paşa Camii'ne geçti.