BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,83
ALTIN 2.480,29
HABER /  POLİTİKA

Sağda üç lideri buluşturacak nikah

Sağda üçlü ittifak iddiaları sürerken üç lideri bir araya getirecek bu nikah çok konuşulacak.

Abone ol

İNTERNETHABER

ANKARA-
2011 seçimleri öncesinde, sağda AK Parti'ye alternatif yaratma noktasında üç partinin ittifak yapacağı söylentileri ilk karşılığını bir nikahta yerini bulacak.

DP’li Erkut Şenbaş’ın oğlunun nikahı 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk ve yeni parti kurmak için kolları sıvayan Numan Kurtulmuş’u bur araya getirecek.

Seçimlere bir yıldan az bir zaman kala, sağda AKP'ye alternatif yaratmak için başlatılan siyasi arayışlar kapsamında Saadet Partisi, Demokrat Parti ve Türkiye Partisi arasında seçim ittifakı yapılacağı konuşuluyor.

Türkiye çapında örgütlülüğünü tamamlamış olan DP’nin ana çatı olması beklenen ittifak iddialarıyla ilgili taraflardan bir yalanlama gelmedi.

Seçim öncesi bu söylentiler devam ederken bir nikah ittifak iddialarında adı geçen üç ismi bir araya getirecek.

DYP eski Milletvekili, Demokrat Parti GİK Üyesi Erkut Şenbaş’ın oğlunun düğününde Demirel, Cindoruk ve Kurtulmuş bir araya gelecek.

Şenbaş 2006 yılında da oğlunu eski Refah Partisi Milletvekili Hüsamettin Korkutata'nın kızı ile evlendirmiş nikah uzun yıllardan sonra Demirel ile Erbakan’ı bir araya getirmişti.