BIST 9.716
DOLAR 32,52
EURO 34,78
ALTIN 2.421,73
HABER /  GÜNCEL

Sağanak yağış geliyor

Marmara Bölgesi’nde dolu ile birlikte kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde ise kuvvetli yağış bekle...

Abone ol

Marmara Bölgesi’nde dolu ile birlikte kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde ise kuvvetli yağış bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’den yapılan açıklamada, "Marmara bölgesinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, öğleden sonra Trakya (Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ) ile Çanakkale, Balıkesir ve Bursa’da, akşam saatlerine doğru Yalova ve İstanbul’da, yarın ise Marmara bölgesinin güney ve doğusunda (Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, Kocaeli, Bilecik, Sakarya ve İstanbul) dolu yağışı ile birlikte yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir. Meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskınları, dolu yağışı, yıldırım, yağış anı kısa süreli kuvvetli rüzgar ve fırtına) karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir" denildi.

KARADENİZ’DE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerindeki kuvvetli yağış bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Bugün görülecek yağışların; Samsun, Sinop ve Kastamonu’nun iç kesimleri ile Çorum, Amasya ve Çankırı’nın kuzey kesimlerinde lokal dolu ile birlikte kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.
(İHA)