BIST 9.677
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.420,40

Sadri Şener'in gidişi ve spor medyasının yalanları

TRT Spor bu haberleri alıyorsa kaynağını da kullanmalı. Bir gazetenin sayfasından veya bir İnternet sitesinden o haberi almakla, twitter'dan almak arasında fark yok. Alıyorsan ve kaynağını kullanmıyorsan, copy-past yapıyorsun...

Trabzonspor Sadri Şener'den kurtuldu. Trabzonlular'ı iki sezon şampiyonluk kupasıyla avutan Şener bir sezon daha kalsa, Trabzonspor'u belki de Süper Lig'deki sıralamada göremeyecektik. 

Yeni dönem ve yeni yönetim, Türk futboluna ve Trabzonspor'a hayırlı olsun!

Trabzonspor lig tarihinde büyük başarılara imza atmış bir takım. Başarısızlıkları ise kişilerin agresif yapısından kaynaklandı hep! Futboldan çok bu kişilerin yaptıkları konuşuldu, konuşuluyor. 

Sadri Şener yaptı yapacağını ve gitti!

Tolunay Kafkas'ın da ya gitmeli, ya da kendine çeki düzen vermeli!

Aksi takdirde, Trabzonspor bu sezon da Tolunay Hoca'dan çekecek.

                        ***

Türkiye Kupası maçı sonrası yaşananları hatırlayın. Tolunay Hoca'nın önce bütün sükunetini koruduğu basın toplantısından söz ediyorum. 

İki Tolunay Kafkas vardı o toplantıda...

İlki, aklı başında, ne dediğini bilen, gelen sorulara mantıklı cevaplar veren ve aşırı derecede hoşgörülü... İkincisi ise, gözleri yerinden fırlayan, agresif, Trabzonspor'un Hocası'ndan çok bir kabadayıya benzeyen biri...

- Ne öyle el hareketleri, beğenmedin mi cevabımı?

Beğenmemiş olamaz mı sevgili Tolunay? Her dediğine kafa sallamak zorunda mı herkes? Azarladığın, onca meslektaşı içinde refüze ettiğin gazetecinin de dediği gibi, bu ne artistik hareketler?

Trabzonspor'un teknik direktörüsün sen!

Kendine gel Hoca!

SPOR MEDYASI BU KEPAZELİĞE SON VERMELİ 

Transfer mevsimi gelince, gazetelerin spor sayfalarındaki "kuyruklu yalanlar" mevsimi de kendiliğinden başlıyor. Hergün milyon dolarlar akıtılıyor, hergün yepyeni el değmemiş transferler yapılıyor, spor servisleri tarafından... 

Biri tuttu diyelim...

"Biz yazmıştık" demezler mi?

Peki ya tutmayanlar?

Yazsana onları da... 

"Biz yazdık ama yalan çıktı" desene!

Öyle bir hale geldi ki, İnternetspor'da yer alan bir haberin doğru olup olmadığını bile Mehmet Özışık'a sorar oldum... Sürekli soru gelince, garibim itiraz etti:

- Abi gazete değiliz biz, ajanstan gelen haber bu!

- Hah şimdi oldu...

Spor medyasının yalan mevsimini terketmesi gerekiyor.

Aksi halde, kaybeden kendileri olur.. 

Bir süre sonra yalanlarla süsledikleri o gazete sayfaları paçavra gibi yüzlerine fırlatılır, haberleri olsun..

İBRAHİM SETEN'İN YAPTIĞINI

Twitter'da ve Vatan Spor'da büyük işler yapan İbrahim Seten bana isyan etti:

- Sende mi?

İbo'nun "sende mi?" dediği, benim attığım bir twitle ilgiliydi. İnternetspor'da yeralan bir haberi herkes görsün istemiştim... Meğer o haberin gerçek sahibi İbrahim Seten'miş.. Yarını beklemek yerine twit atmış.. TRT Spor hemen dalmış bu haberin üzerine.. Bizimkiler de TRT Spor'u kaynak göstererek İnternetspor'a taşımışlar haberi.. 

İsyani buna İbo'nun... 

Haksız değil!

TRT Spor bu haberleri alıyorsa kaynağını da kullanmalı. Bir gazetenin sayfasından veya bir İnternet sitesinden o haberi almakla, twitter'dan almak arasında fark yok. Alıyorsan ve kaynağını kullanmıyorsan, copy-past yapıyorsun...

Çalıyorsun yani!

TRT bunu yaparsa...

Cemaat ne yapmaz :)

Bunların dışında sizler bu yayınları gerçek kaynağından satın almanız durumunda bu her sene mek Türk futbol takımlarımıza artı kazanç olarak geri dönecek. Ülkemiz futbolu kalkınacak. İlerleyen her sene Süper Ligimize daha çok yabancı yıldız gelecek.