BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.439,64
HABER /  DÜNYA

Saddamın sarayında alem

Peşmerge ve ABD askerli dağıttı. Saddam Hüsayin'in sarayında alem görüntüleri ortaya çıktı. İşte alem görüntüleri;

Abone ol IRAK'ın devrik lideri Saddam Hüseyin'in sarayında Amerikalı askerlerinin Kürt peşmergelerle bir arada eğlendiği bir ‘Akşam aleminin’ görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, Kürt ve Arap kadınların Amerikalı subaylarla ‘özel' olarak ilgilendiği görülüyor. Özellikle Kürtler'in kendilerinden geçercesine dans ettiği görüntülerde, Irak Hükümeti tarafından aranan bir Kürt general ile Irak Parlamentosu'nda milletvekili olan bir Türkmen'in kardeşinin de Amerikalı askerlerle birlikte eğlendikleri görülüyor.

Kamera kayıtlarına göre 29 Eylül 2006'da çekilen görüntülerde, eğlencenin saat 19.00 sıralarında yapıldığı görülüyor. Saddam Hüseyin'in Tikrit'teki sarayında yapılan eğlencede, duvarda Irak bayrağı ve Irak Devlet Başkanı Celal Talabani'nin posterleri dikkat çekiyor. Amerikan askerlerinin eğlencesinde, Süleymaniye'den getirilen KYB'ye bağlı Kürtler de yer alıyor.

Amerikalı askerlerin Kürtçe ve Arapça şarkılarla eğlendiği gecede, peşmergeler de kendilerinden geçercesine halay çekiyor.. Kürt ve Arap kadınların getirildiği alemde bir ara kadınlardan biri masanın üzerine çıkarak dans ederken, masanın kırılmasıyla kendini yerde buluyor ve dans etmeye devam ediyor.

Görüntülerin bir kısmında ise bir peşmergenin, Kürt kadını Irak ordusunda görevli bir Kürt subaydan izin alarak ‘eğlenmesi için’ Amerikalı bir subayın yanına götürdüğü görülüyor.