BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Sabriye Şengül kimdir Survivor 2017'de!

Sabriye Şengül Survivor 2017 yarışmasında Ünlüler takımında. Sabriye Şengül kimdir ve Survivor Ünlüler'de neyi hedefliyor? İşte Sabriye Şengül'e dair tüm merak ettiklerinizin cevabı.

Sabriye Şengül Survivor 2017 Ünlüler'nin en iddialı isimleri arasında. Survivor 2017 Ünlüler takımının dikkat çeken yarışmacıları arasında yer alan Sabriye Şengül kimdir? Başarılı spor hayatı ile göz dolduran Survivor 2017 Ünlüler yarışmacısı Sabriye Şengül 1988 yılında Trabzon'da doğdu. Türkiye'nin en iyi boksör ve kickboksçuları arasında yer Sabriye Şengül'ün 3 Türkiye şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu bulunuyor.

'Survivor'da kadın savaşçıya ihtiyaç vardı ben de geldim'

Survivor 2017 Ünlüler yarışmacısı Sabriye Şangül, sporun hayatında önemli bir yer tuttuğunu söylüyor. Boksa başlama öyküsü ise son derece ilginç olan Sabriye Şengül, bu konuda şunları söylüyor:

“Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”

Sabriye Şengül'ün Survivor sloganı ise son derece iddialı: "Survivor'ın kadın bir savaşçıya ihtiyacı vardı! İşte ben geldim..."

Sitene Ekle
Etiketler