BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,77
ALTIN 2.490,77

Sabri Ülker’in hayat hikayesi dijitalde

Sabri Ülker’in hayat hikayesi dijitalde

Yıldız Holding ve Ülker markasının kurucusu Sabri Ülker’in hayat hikâyesi dijital ortama taşındı.

Sabri Ülker’in hayat hikayesi dijitalde

Yıldız Holding ve Ülker markasının kurucusu Sabri Ülker’in hayat hikâyesi dijital ortama taşındı. Döneminin teknolojilerini herkesten önce Ülker'e getiren, AR-GE ve otomasyon konusunda Ülker markasını öncü yapan Sabri Ülker’in hayatı artık kendi sitesinden okunabilecek. Dijital kitap, Sabri Ülker’in tecrübelerini gençlere en yeni teknoloji ile aktarmayı amaçlıyor.

Sabri Ülker’in hayat hikayesi dijitalde

Dijital kitapta dönemin siyasetçileriyle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan gibi isimlerin değerlendirmeleri okunabiliyor.

Sabri Ülker’in hayat hikayesi dijitalde

Sabriulkerinhayathikayesi.com sitesinde Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Yıldız Holding hissedarı Ahsen Özokur ve Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker’den hikâyeler ve fotoğraflar da yer alıyor. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, hayatta kalmak için dijitalleşmek gerektiğinin altını çizerek, her zaman global olma hayali kuran vizyon sahibi bir iş adamı olan Sabri Ülker’in hayat hikayesinin dijital ortama taşınmasının Sabri Ülker’in vizyonuna yakışan bir hareket olduğunu söyledi.

Sabri Ülker’in hayat hikayesi dijitalde

Türkiye’nin bisküvici dedesi, Ülker markası ve Yıldız Holding’in kurucusu Sabri Ülker’in 2014 yılında kitaplaştırılan hayat hikâyesi dijital dünyaya taşındı. Araştırmacı, gazeteci-yazar Hulusi Turgut tarafından kaleme alınan kitabı isteyenler www.sabriulkerinhayathikayesi.com üzerinden de okuyabilecek. Yıldız Holding’in dijitalleşme hedefine yakışır bir adımla internet sitesi haline getirilen hayat hikayesi 3 kişiyle yola çıkan bir bisküvicinin küresel listelerde dünya devleriyle yarışan global bir dev olma yolculuğunu belgelerle, fotoğraflarla ve tanıklarla anlatılıyor.