BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.297,55
HABER /  MEDYA

Sabah gazetesinden bir garip uygulama

Sabah gazetesi Roma temsilcisi Yasemin Taşkın'ın eşi Fethullah Gülen ile röportaj yaptığı gerekçesiyle kovulduğu iddia edildi

Abone ol

Sabah gazetesi Roma Temsilcisi Yasemin Taşkın'ın, eşinin La Republica gazetesi için Fethullah Gülen ile röportaj yapması nedeniyle gazetedeki görevinden uzaklaştırıldığı iddia edildi.

Sabah gazetesinin Roma temsilciliğinde, sıra dışı bir görevden uzaklaştırma yaşandığı iddia edildi. İddiaya göre, Sabah Roma temsilcisi Yasemin Taşkın, İtalyan eşi Marco Ansaldo'nun Fethullah Gülen'le yaptığı röportajın ardından temsilcilik görevinden uzaklaştırıldı.

Haberi ilk olarak Sabah gazetesinin kovulan okur temsilcisi  Yavuz Baydar, kapatılan sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden duyurdu.

Baydar, "Sevgili kardeşimiz Yasemin Taşkın, İtalyan gazeteci eşinin Gülen mülakatı ardından, Sabah Roma Temsilciliğinden paldır küldür atıldı. Ayıp" şeklinde twit attı. Twitter'da yayılan haberin ardından, birçok takipçi olaya tepki gösterd

Sabah'ın Roma Temsilcisi Yasemin Taşkın'ın İtalyan eşi Marco Ansaldo, geçtiğimiz hafta La Repubblica gazetesi için Fethullah Gülen ile özel bir röportaj yapmıştı.