BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.420,67
HABER /  GÜNCEL

Saba Tümer'i azar manyağı yaptı!

Yaşar Nuri Öztürk, Saba Tümer'in sözlerini hem ağzına tıktı hem de azarlaya azarlaya bir hal oldu. İşte o görüntüler...

Abone ol

Show Tv'de Saba Tümer'in sunduğu 'Saba Tümer'le Bu Sabah' programına konuk olan ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk tepki çekecek açıklamalarda bulundu.

Gazeteciler.com'un haberine göre programda önceki gün yaşamını yitiren ünlü reklamcı Ali Taran'ın eşi Selma Ann Desmond'un cenaze törenine fazla vakit ayrılması Yaşar Nuri Öztürk'ün tepkisini çekti. "Kuranda nazarla ilgili ayetler var mı?" konusunun konuşulmasını bekleyen Öztürk, Saba Tümer'i kelimenin tam anlamıyla sözleriyle dövdü.

Tümer ağzını her açtığında Yaşar Nuri Öztürk lafını ağzına tıktı...

İşte o azarlamalar:

Saba Tümer: Hocam siz ölümden konuşmak istemiyorsunuz ama... Bir anda cenazeyi verdik. Nazar konusuna geçeceğiz, alakasız olacak ama... Ölümle ilgili bir şey sormak istemiyorum ama söylemek istediğiniz bir şey varsa buyrun söyleyin...Yaşar Nuri Öztürk: Evet nazar konusunu da amma sakız yaptın ağzına ya. Birisi ölmüş diye üç saat ölüm mü konuşacağım ben ya? Tamam konuştuk.

Saba Tümer: Hocam Muhallebinizi yemediniz galiba?

Yaşar Nuri Öztürk: Tamam uzatma lafı şimdi. Ondan sonra insanlardan ben lakırdı dinleyeceğim. Sen ne biçim adamsın...

Saba Tümer: Ne lakırdısı hocam, böyle bir ...

Yaşar Nuri Öztürk: Bi' dakka! Bi' dakka! Ya bi' dakka ya! Biraz medyacılığı bırakın ya. İnsanlar diyecek ki, sen dört saat narkoz altında ameliyat geçirdin, ertesi gün kalkmış ölümden konuşuyorsun. Bu saçmalık ya.

Saba Tümer: Hocam, hayatın bi...

Yaşar Nuri Öztürk: Herşeyin bir usulü erkanı var. Biri ölmüş! Ölmüşse ölmüş.Allah rahmet etsin. Tamam kapat.

Saba Tümer: Tabii ki ölenlere allah rahmet...

Yaşar Nuri Öztürk: Bak ben sana başka bir şey söyleyeyim. Benim ameliyatımın kaçıncı günüydü.İnsanlar benimle ilgileniyor, benim acımla meşgul oluyorken, büyük oğlumun kayın biraderi, 50 yaşında aslan gibi adam, işine gidiyor. Orada fenalık geçiriyor. 15 dakika içinde yok oldu gitti adam, ertesi gün defnettik gitti.

Saba Tümer: Başınız sağolsun hocam.

Yaşar Nuri Öztürk: Şimdi bak bunlar da var. Ben bunu nihayet söyledim. Kapatın burada yahu. Ben biri ölmüş diye burada nutuk atmam mı gerekiyor.

Saba Tümer:Hocam biz biri öldü diye yapmıyoruz bunu...

Yaşar Nuri Öztürk:Tamam uzatma. Biz geçen hafta, ölüm diye bir anons yapmadık. Benim ailemden bir insan ölmüş gitmiş...

Saba Tümer:Başınız saolsun dedim hocam. Ama sizin az önce söylediğiniz şeyler de...

Yaşar Nuri Öztürk:Tamam söyledim, tekrar edip durma.

Saba Tümer: Hocam bilmediklerimizi öğrenmek istiyoruz. İnsanlar da diyor ki, Yaşar Nuri Öztürk hocamız da söylemezse kimden öğreneceğiz? Ben ne yapayım hocam hep beni azarlıyorsunuz?

Yaşar Nuri Öztürk: Herkes aklını başına devşirsin. İnsan olsun. Adap erkan bilsin. Benim ailemden bir cenaze çıkmış. Tamam mı? siz burada bana ölüm nutukları attırıyorsunuz. Benim oğlumun eşi hala feryad ediyor. Bana vız gelir tırıs gider. Ben ameliyattan da çıksam. Konuşurum. Bana hiç... Ama benim ailemden cenaze çıkmış.

Saba Tümer:Tamam hocam...

Yaşar Nuri Öztürk:Yeter ya. 60 yaşında bir adam diyorsa sana, yeter kapat bu işi... Bir bildiğim var herhalde. Biri bilmem Twit atıyor. Alsın twitini gözüne soksun.

Saba Tümer:Sizin bildiğinizi ben nasıl...

Yaşar Nuri Öztürk:Kapaaat! Başka zaman.

Saba Tümer:Tamam hocam, aman nazar etmeyin. Beni zorluyorsunuz hocam. Ben de bütün hafta program yapıyorum. Zaten yorgunum. Siz de beni biraz alttan alın. Buradan çıkıyorum pelte gibi.