BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,66
ALTIN 2.524,27
HABER /  GÜNCEL

Saba Tümer ağlayana kadar güldü

Hep sahteymiş gibi gelirdi ya gülüşleri... Bu kez Heberler ekibi konuk oldu, Saba Tümer ağlayana kadar güldü...

Abone ol

Saba Tümer'i biliyorsunuz, gülmek için bahaneye ihtiyacı yok. Ama emin olun bu kez gerçekten üstelik de gözlerinden yaş gelene kadar güldü.

Gazeteciler.com'un haberine göre programının konukları Heberler ekibi olunca, o ekibe de sonradan "havalı" sunucu Hülya Uğur katılınca Saba Tümer en neşeli yayınlarından birine imza attı.

Heberler ekibinin esprileri ile havaya girilmişti ki Hülya Uğur programa dahil oldu. Uğur'un şuh edalı halleri ve hemen ardından patlattığı "Bu kadın sokaktan geçerken bir hava durumu attırayım diye düşündü seyirci hep" deyip kahkahayı basınca Saba Tümer de hemen ona katıldı.

Hülya Uğur bu sözün ardın, "Bizim ortak tanıdığımız varmış biraz önce aradı ve dedi ki: Yayında o kadar çok güleceksiniz ki ben artık çok zengin olacağım"...

Heberler ekibi espriyi anlayamayınca Saba Tümer "Sözünü ettiği kişi dişçi de..." diye duruma açıklık getirince stüdyodaki ciddiyet darmadağın oldu.

Heberler ekibinden tiyatrocu Mahir İpek "yok böyle saçmalık" diyerek masaya kapaklandı. Kahkaha krizine giren Mahir İpek, kendini uzun süre toparlamayamadı.

AĞLAYANA KADAR GÜLDÜ

Onun bu hali ise Saba Tümer'i gözlerinden yaş gelene kadar güldürdü. "Bu yayın nerede bitecek" diyen Saba Tümer kendini bir türlü toparlayamadı. Sıradaki VTR'ye pas atarken de gözlerinden yaş akıyordu...

İŞTE O ANLAR