BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.428,94

Saat saat vücudumuzda neler oluyor?

Saat saat vücudumuzda  neler oluyor?

Sağlıklı beslenme ve yaşamı hedefliyoruz ama vücudumuzda gerçekten neler olup bittiğini biliyor muyuz? Düzenli bir hayat yaşayanların bakın saat saat vücudunda neler oluyor.

Saat saat vücudumuzda  neler oluyor?

Biyolojik saatimizi ne kadar iyi biliyoruz? Sağlıklı beslenme ve yaşamı hedefliyoruz ama vücudumuzda gerçekten neler olup bittiğinizi biliyor muyuz? İşte size insan vücudunun 24 saatlik mesaisi.

Saat saat vücudumuzda  neler oluyor?

06.00: kortizon salgılanmasıyla organizma uyanır. metabolizma hareketlenerek günün işleri için enerji ve proteini hizmete sunar. 07.00: vücut hâlâ zayıf safhadadır. bu nedenle spor yapmaktan kaçının. kalbe ve dolaşıma gereksiz yere yüklenilmiş olur.sindirim organları bu saatte iyi çalışır, güzel bir kahvaltı edin.

Saat saat vücudumuzda  neler oluyor?

08.00: nikotinin sağlığa en fazla zarar verdiği saattir. kahvaltı sigarası damarları her zamankinden fazla daraltır. 09.00: vücudun kuvvetli olduğu saattir. iğne olacaksanız veya röntgen çektirecekseniz en uygun zaman.

Saat saat vücudumuzda  neler oluyor?

10.00: vücut en yüksek ısısına ulaşmıştır, verimliliğiniz en üst düzeydedir. bellek yaratıcı ve dinamiktir. ama 10.00-12.00 arası enfarktüse sık rastlanır. 11.00: vücudumuzun tam formunda olduğu saat. zihnimiz hızlı çalışır ve özellikle hesap işleri zorlanmadan yapılabilir. 11.00: vücudumuzun tam formunda olduğu saat. zihnimiz hızlı çalışır ve özellikle hesap işleri zorlanmadan yapılabilir.