BIST 8.974
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.282,09
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Saadet Partisinin başına o mu geçecek?

30 Mart yerel seçimlerinde umduğu çıkışı yakalayamayan Saadet Partisi'nde genel başkanlık için Fatih Erbakan'ın ismi anılıyor.

Abone ol

4 Mayıs Pazar günü kongreye gitme kararı alan Saadet Partisi'nde genel başkan Prof.Dr. Mustafa Kamalak'ın karşısına Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın çıkacağı iddia edildi.

ADAYLIĞINI 23 NİSAN'DA AÇIKLAYACAK

İddiaya göre Fatih Erbakan 23 Nisan Çarşamba günü Saadet Partisi Genel Kurulu'nda genel başkanlığa aday olacağını açıklayacak.

MUSTAFA KAMALAK BELİRSİZ

Ağustos 2014'te yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Haziran 2015'te yapılacak milletvekili genel seçimlerine güçlü hazırlanmak isteyen Saadet Partisi'nde Mustafa Kamalak'ın yeniden aday olup olmayacağı ise henüz netleşmedi.

YEREL SEÇİMLERDE 2.8 ALDI

Mustafa Kamalak, 30 Mart yerel seçimlerinde partisinin almış olduğu 2.8'lik oy oranının küçümsenemeyecek bir başarı olduğuna dikkat çekmişti. Kamalak seçim sonuçlarını "2011 genel seçimlerindeki 1.2 oranındaki oy dikkate alındığında, partimizin 3 yıl gibi kısa bir sürede yüzde 150’lik bir oy artışı gerçekleştirdiği görülecektir. Elde edilen bu başarı asla küçümsenemez." sözleriyle değerlendirmişti.