BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Saadet Partisi Almanya'da temsilcilik açtı

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Almanya'nın Köln kentinde partisinin temsilciliğinin açılışını yaptı

Abone ol

Köln'deki Otto-Hahn Cadesi'ndeki Saadet Partisi Almanya Temsilciliğinin açılışını Kamalak ile yardımcıları Temel Karamollaoğlu ve Hasan Bitmez yaptı.

Hollanda'dan getirilen mehter takımının konserinin ardından konuşan Kamalak, Avrupa’da ilk defa geçen sene teşkilatlanmaya başladıklarını ve kısa sürede belli bir noktaya geldiklerini söyledi. 

Saadet Partisi olarak kırmak ve dökmek için yola koyulmadıklarını ifade eden Kamalak, "Bizim işimiz sevgiyle kavga ile değil. Amacımız ise Allah’ın rızasını kazanmaktır" dedi.

Bütün insanların dili, dini, ırkı ve mezhebi ne olursa olsun herkesin adalete ihtiyacı olduğunu vurgulayan Kamalak, şöyle konuştu:

"Adaletin olmadığı yerde haksızlık var demektir, zulüm var demektir. Zulüm altındaki insanların da huzur bulması mümkün değildir. Hakk’a dayanmayan bir sistemin ise adil olması mümkün değildir. Hakk'ın ölçüsü de Kur'an ve sünnette belirtilmiştir."

Törene Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın ile Saadet Partisi Avrupa Koordinatörü ve Almanya Temsilcisi Abdussamed Temel ve çok sayıda partili katıldı.