BIST 9.671
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.495,27
HABER /  GÜNCEL

Saadet Bozgeyikle rövanşı almak istiyor

Saadet Partisi Gaziantep Şehitkâmil Belediye Başkan adayı Mehmet Bozgeyik, yerel seçimlere 18 gün kala çalışma temposunu artırdı.

Abone ol

Saadet Partisi Şehitkâmil Belediye Başkan adayı Mehmet Bozgeyik, yerel seçimlere 18 gün kala çalışma temposunu artırdı. Şehitkâmil’de hem AKP’nin hem de CHP’nin oylarını bölme planları yapan Bozgeyik, seçim çalışmalarını merkezi mahallelerin dışında imarsız bölgelerde vatandaşların sorunlarına kulak veriyor.

28 Mart yerel seçimlerinde kaybettiği Şehitkâmil belediye başkanlığını yeniden kazanmak isteyen Mehmet Bozgeyik, işi bu defa sıkı tutuyor. Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Bozgeyik, Merveşehir ve 8 Şubat mahallerinde de miting düzenledi. Özellikle Merveşehir’de organize edilen miting çok coşkulu bir havada geçti. Daha sonra 8 Şubat Mahallesi’nde düzenlenen mitinge katılan Bozgeyik, burada halka hitaben yaptığı konuşmada, “Bu semte milli görüşün hizmeti var bizlerin vesile olan sizlerin alın teri var. Varoşlardaki vatandaşlarımızı ne zaman ziyaret etmişler. 30 Mart sabahı milli görüşün partisi olan Saadet Partisi Türkiye’de yerel seçimlerde damgasını vuracaktır” dedi

“EN ŞANSLI PARTİYİZ”

Şehitkâmil Belediye Başkan adayı Mehmet Bozgeyik, diğer partilerle aralarında fark olduğunu belirterek, rakiplerine göre çok daha fazla şansları olduğunu ve 29 Mart günü tüm belediyeleri alacaklarını iddia etti. Sosyal belediyecilik anlayışıyla partili partisiz tüm vatandaşları bağırlarına basacaklarını ve belediye hizmetlerinden yararlanmalarını sağlayacaklarını ifade eden Bozgeyik, “Bunun için projelerim hazır ve tüm ekibimle hizmete talibim. Şehitkâmil ilçesinin sorunlarını iyi biliyorum. Bugüne kadar verdiğim hizmetlerin hala konuşulduğunu görmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Yerel seçimlere Saadet Partisi damgasını vurarak büyük bir çıkış yapacak” dedi.