BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Rüzgar Erkoçlar ne zaman vizyona giriyor yeni filmi Baba Bi Buçuk'a bakın

Rüzgar Erkoçlar cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdikten sonra Tuğba Beyazoğlu ile evlenmişti. Her zaman yaptığı merak edilen Rüzgar Erkoçlar yeni filmi için imza attı. İnstagram hesabından Baba Bir Buçuk filmini paylaşan Rüzgar Erkoçlar gündeme oturdu. Rüzgar Erkoçlar ve Petek Açıkalın'ın başrol oynayacağı Baba Bir Buçuk ne zaman vizyona giriyor?

Abone ol

Rüzgar Erkoçlar yeni sinema filmiyle geri dönüyor. 2018'de vizyona girecek ve mafya komedisinin anlatıldığı filmin fragmanı henüz yayınlanmadı. İçerde dizisininde de tanıdığımız Minik karakteri bu filmde yer alacak. Peki Rüzgar Erkoçlar'ın yeni filmi Baba Bi Buçuk ne zaman vizyona girecek konusu ne? 

Rüzgar Erkoçlar ve Peker Açıkalın uzun süredir ara verdikleri setlere yeniden döndü. İkilinin başrol paylaştığı Baba Bi Buçuk'un çekimleri başladı. Filmde mafya babası rolündeki oğlunu canlandıran Rüzgar Erkoçlar, "Hep merakla izlerdim bu filmleri. Şimdi benzer bir projede yer aldığım için mutluyum" ifadelerini kullandı. Deniz Denizciler'in yönettiğini filmin çekimlerinin ocak ayı içinde bitmesi planlanıyor.

BABA Bİ BUÇUK NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK? Baba Bi Buçuk filminin ne zaman vizyona gireceği henüz netlik kazanmadı. Eğer film çekimleri ocak ayında biterse yakın zamanda filmin vizyona girmesi bekleniyor. Aynı zamanda filmde İçerde dizisiyle tanıdığımız Minik karakterini canlandıran Seyithan Özdemir de bulunuyor. 

Peker Açıkalın: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yardımıyla ameliyat oldum