BIST 9.699
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.498,19
HABER /  DÜNYA

Rusya'daki saldırının faili o mu?

Rusya'daki terör saldırısının yankıları sürerken, patlamayla ilgili yeni bilgiler kamuoyu ile paylaşıldı. Rus REN televizyonu, saldırıyla ilgili olduğu ileri sürülen bir kişinin fotoğrafını yayınladı.

Abone ol

Rusya'da metroda 11 kişinin ölümüne neden olan saldırıyla ilgili detaylar da ortaya çıkıyor. Rus televizyonu REN, saldırının faili olduğu iddia edilen bir kişinin görüntülerini ekrana getirirken, metronun makinistinin olası bir faciayı da önlediği belirtildi.

Rusya'nın St Petersburg kentinde dün metroda bomba patladı. Saldırıda 11 kişi hayatını kaybetti, 46 kişi yaralandı.

BOMBA VAGONA YERLEŞTİRİLDİ

Dün öğle saatlerinde metro vagonuna yerleştirilen bombanın patlamasıyla meydana gelen olayda, parça tesirli bir patlayıcı kullanıldığı kaydedildi. Rusya'da saldırı nedeniyle 3 gün yas ilan edildi.

'MAKİNİST DAHA ÇOK ÖLÜMÜN ÖNÜNE GEÇTİ'

Rusya Soruşturma Komitesi Sözcüsü Svetlana Petrenko, St. Petersburg metrosundaki patlamanın iki istasyon arasında gerçekleştiğini ve makinistin treni durdurmayarak doğru bir karar aldığını söyledi.

Metronun en yoğun kullanılan hatlarından olan ve aktarma merkezi sayılan bu istasyonları günlük yaklaşık 60 bin kişi kullanıyor.

Rus televizyonu REN, metrodaki terör saldırısını gerçekleştirdiği iddia edilen kişinin fotoğrafını paylaştı. Terör zanlısının metroda bomba yüklü sırt çantasını bırakıp kaçtığı iddia edildi.

Rusya terör saldırısıyla sarsıldı!

Rusya'dan şok açıklama! Saldırının hedefi Putin mi?