SİYASET
18 Mart 2010 Perşembe 00:2520 Yorum17133 okunmaRüşvet iddiası Durak'ı yedi bitirdi!
- Haber
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, MHP'den istifa etti. İkinci istifa haberi ise Adana Belediyesi Meclis üyesi Mustafa Tuncel'den geldi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak istifa dilekçesini parti organlarına ulaştırdı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin istifaya davet ettiği Adana Belediyesi Meclis üyesi Mustafa Tuncel MHP'den istifa etti.
BELGELERİ SAVCILIĞA VERDİ
Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin MHP'li üyesi Mustafa Tuncel, Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak hakkındaki bilgi ve belgeleri topladığını ve dün itibarıyla Cumhuriyet savcısına verdiğini bildirdi.
Tuncel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu dönem ilk defa meclis üyesi olan arkadaşlarının onurunu ve şerefini kurtarma adına kendisini bilinçli olarak ortaya attığını savunarak, ''Hakkındaki mevcut bilgi ve belgeleri topladım. Dün itibariyle Cumhuriyet savcısına verdim. Yeni bilgi ve belge geldikçe dosyaya ekleteceğim'' dedi.
Mustafa Tuncel, Durak'ı, komisyonlarda sıkıştırıp uyardığını, yanlışlıklar konusunda meclis üyelerini bilgilendirdiğini belirterek, şu iddialarda bulundu:
''Kendisi o kadar zengin ki kendisinden başka zengin bir kişi Adana'da bırakmadı. Başka büyük zengin kim? Sabancılar... Sabancılar'ın 600-700 dekar arsasını ya yeşil alan yaptı, ya mezarlık yaptı, ya da başka bir şey yaptı. Yıldı, usandı adamlar, 'belediye başkanı olduğu sürece bize hayat yok' diyerek İstanbul'a taşınma kararı aldılar. Ömer Sabancı ve Güler Sabancı'ya bunlar sorulabilir. Adana'da kendilerine yapılan bu tutum ve haksız davranışları kendileri de söyleyebilir.
Konuşacağım bir sürü şeyler var. Bunlar bir günlük, 5 günlük mesele değil. Ne zaman görevden el çektirirler ve hapishaneye düşerse, o zaman ağzıma fermuar çekerim, mahkum ettirmeden bırakmam.''
Tuncel, parti teşkilatının kendisini disiplin kuruluna verdiğini, ancak partisinin de kendisine bir suç isnat edemediğini belirterek, ''7 günlük sürem var. Süre içinde elimdeki bilgi ve belgeleri onlara da aktaracağım'' dedi.















FUTBOLArtık teknik adam belirlenmeliLevent Erdoğan, Beşiktaş ve transfer gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
TERÖRYaralı Kayseri'deki patlamayı anlattıKayseri'de düzenlenen hain saldırı sırasında karakolda bulunan bir vatandaş, saldırı anında yaşananları anlattı.
TERÖREvden canlı bomba düzeneği çıktı!İstanbul'da terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda canlı bomba düzeneği ele geçirildi
GÜNDEMVatandaş kazanmadan harcıyor!Başbakan Yardımcısı Babacan, artık evli ve 3 çocuklu asgari ücretli vatandaşlardan vergi alınmadığını söyledi
DÜNYA5 yaşında ne bulursa yiyor5 yaşındaki otistik çocuk aynı zamanda çok ender görülen bir rahatsızlığın da pençesinde
DİĞERPolisten öğrencilere kıyafet yardımıSiverek Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından 400 öğrenciye kıyafet yardımında bulunuldu.
DİĞERKeneleri yok edecek canlı silahOrman ve Su İşleri Bakanlığı yaptığı çalışmayla ölümlerin önüne geçmeyi hedefliyor- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
DİĞERBu soruların cevabını bilen kazanıyorBu yarışmayla hem eğlenin hem de bilginizi ölçün. İşte size eğlenceli bir fırsat...
GEZİRegaip Kandili'nde böyle dua edin!Bu gecel Recaip Kandili. Peki ama Üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen bu gece nasıl dua edilmelidir?
DİĞERAhmet Kaya ölmedi Pakistan'da yaşıyorTürkçe Olimpiyatları'nın Pakistan finalinde, Ahmet Kaya'nın Giderim adlı parçasını söyleyen genç dinleyenleri mest etti.
3.SAYFASevişirken basılan polis olay olduGünün sıradışı olayının adresi Trabzon. Polis sevgilisi ile arabada sevişirken basılınca ortalık karıştı. - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Tel : +90 212 266 99 99 / Faks : +90 212 266 98 98










































